Ok! I håp om at ingen husker det tidligere forsøket, prøver jeg meg nok en gang på å lage en blogg. Jeg har nok selvinnsikt til å la være å si at dette kommer til å bli en “rød, rank, saklig, politisk blogg”, eller en slaskete “jeg tenkte noe teit idag- journal”; kort sagt til å ikke sette noen merkelapp på den. Den blir nok begge deler, pluss litt til (c;

Hvorfor blogge når man ikke har en misjon? Svaret er enkelt: Gruppepresset. Når alle har en, må jeg også. Sånn er det bare. I tillegg er det selvbekreftelsen som gjør seg gjeldene: Her sitter jeg og leser folks snodige notater om ditt og datt mens jeg sjekker e-post, mens ingen leser mine! Utfallet er opplagt- det blir blogg på meg, også. Den kommer sent, men godt.

Ellers? Jeg har funnet ut at Opera er velsignet med en rekke morsomme dingser (les: Widgets ) som jeg har kastet bort en del timer med. Lyst på 3d-tetris? Snodige, litt disfunskjonelle værmeldinger eller klokker? Opera har det inne i nettleseren sin. Jeg har forelsket meg i et aquarium-spill, som har et så hjernedød konsept at du skal passe på en fiskebolle, få fiskene til å parre seg, selge barna deres og kjøpeFrigide fiskejævel dyrere og finere fisk. Aldeles fantastisk. Så da har jeg tilbragt farlig mye tid foran skjermen mens jeg har ventet på at fiskene mine skulle ha seg, akkompagnert med utrop som “Pul, da!Drittfisker!” og andre subtile hint. Til alle dere som får lyst til å prøve dere som eiere av virituell gullfisk: Hold dere unda pirayaer! De er helt frigide! Tjener man nok penger, kan man kjøpe seg en delfin. Det er mitt mål for uken. Eksamenstid FTW!

Alt for i natt, mer siden.


Ett kommentar til “Blogg?”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: