Jeg sendte sms til Gerd Liv Valla i helgen, som så mange andre. Tvang alle jeg var på fest med til å gjøre det samme. Vet at telefonstorm kanskje ikke er verdens mest skremmende virkemiddel, men LO har hvertfall utsatt den spontane støtten til EUs Tjenestedirektiv. Hvilket gjør at vi har vunnet litt tid når det gjelder å få vetoet driten. Alle som ikke har skrevet under på oppropet mot gjort det bør komme seg inn på www.stopptjenestedirektivet.no

Der kan dere både lese hvorfor direktivet er så ille, samt sette navnet deres på protesten. Fint og flott.

Jeg har ellers hatt litt fraværende oppdateringer på grunn av eksamensinnleveringer. Nå er den første mappeoppleveringen min inne og jeg er en god blanding av lettet og spent.

Ellers har jeg drevet og organisert tilblivelsen av Kenneth Fuglemsmo nettside og blogg. Arbeidet er utført gjennom RU’s egentlige ledelse- nemling nettutvalget, e-tjenesten blant venner. Sånn bortsett fra at Wilhelm byttet bunaden med en med My Little Ponnies-tema like før langsering vil jeg påstå at prosjektet var vellykket (c; Nå ser siden ut som den skal. Den er fin, rød og veldig….Kenneth. Sjekk ut på www.fuglemsmo.no

Vil du ha like fin side som Kenneth? Finere? Bestill av oss^^

Alt for i natt

,

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: