Kvinnekonferanse

Jeg sniker meg avsted på kvinnekonferanse denne helgen, sammen med masse RV, RU og Akp-damer fra hele landet. Det blir gøy^^

Eksamen er over, jeg har søkt på nye emner til høsten og laget julekalender(ifølge Mari en pulekalender :P)med små dikt med oppskrifter på koselige ting å gjøre hver dag til min kjære mann. Det er desember, jeg har fri og verden er best. Eller som det heter på godt norsk: yay!

,

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..