Akkurat nå…

skal jeg skrive masse. Skrive masse som ikke er blogg.

Jeg skal holde innledning i Tønsberg på lørdag om marxisme, og jeg skal ha klart 10 kB (lol) med tekst til en artikkel om hvorfor det er kommunisme å dele mp3-filer og hvordan utviklingen i teknologien fører til utvikling av sammfunsformene.

Jeg føler jeg omgås for mange nerder når jeg får vite hvor mye jeg skal skrive målt i antall kB ren tekst. Artikkelen skal til Rødt! og jeg skal skrive den sammen med Wilhelm. Ergo kommer jeg ikke til å oppdatere på en liten stund. Plikten kaller osv.

Ellers har jeg satt meg et mål om å skrive ca 400 ord om dagen, minst. Bare for å holde skriveferdigheten i gang. Dette kommer nok også bloggen til å nyte godt av. Hvis jeg klarer å holde mine egne mål, da (c;


Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..