Jul, julegaver og hælvetes Windows

4 kommentarer om “Jul, julegaver og hælvetes Windows”

  1. Ja, helvetes creative og helvetes windows. Gav opp min gamle creative fordi det var plent umulig å oppdatere den etter kvart. Eg må berre innrømme det, fordi om folk meinar det bare er fordi det «ser bra ut», at eg mange gongar meir fornøgd med iPoden min og macen min.. Så det. Dei får eg iallefall til å fungere.

  2. Ja, Ipod funker i hvertfall. Nå har ikke jeg Mac, så da måtte jeg kranglet litt for å fått den til å virke uansett.

    Jeg skulle ønske jeg kunne fått en mp3-spiller som fungerte som en minnepinne som spilte av lyd. Ikke noe unødvendig software, ikke noe knot.

  3. Jeg hadde en Creative-spiller (tror det var Zen) som fungerte ganske så ypperlig med min Kubuntu. Riktignok med mye hjelp fra kjæresten min som (foreløpig!) er mer dreven i Linux enn meg… Nå har jeg en iPod som fungerer kjempebra med amarok. Mja.

    «In a world without walls and fences, who needs windows or gates?»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.