Bomtur til Bergen?

Som Ingeborg kommenterer under, ble demoen avlyst. Vi som var jaget opp til Bergen i huj og hast for å være demonstanter og sivil-ulydighets-aktivister andre dagen, slapp både bot og det å fryse fastlenket til Mongstad-gjerdet. Kjæresten min syntes dette var en behagelig løsning, mens vår kjære kamerat og reisefelle Communistkickback så litt ut som om noen hadde avlyst bursdagen hans…

Litt om Bergen: En by jeg ikke hadde vært før, men hørt mye om. Man kjenner jo storkjeftede bergensere så det holder? Og for en rar by? Ja, den er pen. Pene hus, parkanlegg og et torv som Oslo kan lære mye av. Men så …bulkete? For å sitere Ole Paus: “Uansett hvor du kommer fra, blir det motbakke hjem igjen”. Hadde jeg studert her, ville jeg blitt veldig sprek.

,

Ett kommentar til “Bomtur til Bergen?”

  1. Jada, et kjempegammelt innlegg å kommentere, men… Du fikk kanskje med deg at UiB ligger plassert rundt Nygårdshøyden, i gamle dager kalt Leninhøyden? Og HF befinner seg heeelt på toppen, rett bak Johanneskirken (den høye, røde). Så du hadde nok blitt sprek, ja.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: