Novellen du ikke har “guts” til å lese

Jeg er veldig glad i Mari jeg studerer sammen med, og tenkte jeg skulle starte en ganske utrivelig blogg-post med å snakke litt om denne trivelige personen som har gitt meg inspirasjon til et ganske utrivelig blogginnlegg.

Mari og jeg er innbitte skolelys, og ved siden av å sitte og prate om pensum til sent på kvelden, ta avsindig mange studiepoeng og sitte som to utgaver av Hermione Granger med hånden i været i alle seminartimer med de beste svarene på samtlige spørsmål, gir vi stadig hverandre nye og spennende leseropplevelser. Mari var den som introduserte meg for den

fantastisk sørgmodige novellen jeg delte med dere sist, og i dag introduserte hun meg for noe helt nytt og anderledes.

“Guts” er skrevet av Chuck Palahniuk; mannen bak Fight Club, og er mest kjent for å være novellen folk svimer av når de leser. Mens forrige novelle endret dagen din, fikk deg til å gråte, gav deg en fantastisk innsikt du ikke hadde fra før, er “Guts” verre enn noe du får på kino- teksten som får deg til å le og kaste opp på en gang.

Så mye makt i en liten tekst.

Jeg mener fortsatt at det er snilt å dele, selv mer opprivende opplevelser.

Novellen ligger her

Er du smart, laster du ned Adblock-addon til Firefox- da kan du fjerne det plagsomme blinkebildet på siden.

Ikke skyld på meg hvis du svimer av- skyld på Mari (c;


Ett kommentar til “Novellen du ikke har “guts” til å lese”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: