Kristen-revolusjonære

Er alle amerikanske kristne republikanske gun-nutties som hater homser og slåss for innskrenkede abort-rettigheter? Der tar du fullstendig feil!

Jeg har forelsket meg i en bevegelse i USA som vil “Free Jesus from the ownership of the Religious Right”, for å sitere dem selv. Du finner siden deres her (c:

Jeg heier på dem! Noen av mine kristen-commie-venner som vil lage tilsvarende her i Norge? Fri Jesus fra Høybråten og Nessas klamme grep?


3 kommentarer til “Kristen-revolusjonære”

  1. Jeg liker det, og er selvfølgelig stolt av mine kristne kompatrioter. Det eneste jeg reagerte på var den noe ulærde uttalelsen om at Jesus likte helbredelse bedre enn Loven. De virker veldig opptatt av at Jesus ikke fulgte Loven. Hvis det hadde vært tilfelle, på den måten disse sier, ville ikke Jesus vært et rent offer, og kunne ikke OPPFYLT Loven, som jo er et særs viktig poeng… Men, hvis en lar være å se på slike teologiske feil, er det bra manifest. Jesus må fris fra all politikk!

    Jeg slutter med et ærlig: God bless America!

    Fin side, forresten, Ida. Takk for igår!

    Klemzikooz fra Solveig

  2. Jøsses, – og de er ikke voldelige heller? Imponert.

    Takk for tipset forresten! Nå dukker neil gaimans blgg opp på livejournalvennelista mi, det er hyggelig.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: