På vei mot et nytt parti

Som en del vel har fått med seg nå, lager vi et nytt og bedre parti på ytterste venstre om dagen. RV og AKP slår seg sammen, og alle som er enige i plattform og program er hjertelig velkomne til å bli med på prosjektet. Som RUer og skilsmissebarn synes jeg det er utrolig hyggelig at foreldrene mine gifter seg igjen- samt at jeg ser frem til å slippe dobbelt opp med møter i de to moderpartiene mine.

AKP har allerede tilsluttet seg prosjektet på landsmøtet helgen som var, og RU og RV skal gjøre det samme neste helg. Så avsluttes det hele i et heidundrende stiftelses-LM og stort kalas. Kort sagt; vi samler oss i et nytt og sterkere parti. I uken frem til stiftelsen kommer vi til å rapportere fortløpende på denne bloggen her Les og hold deg oppdatert, diskutér og kommentér

3 kommentarer til “På vei mot et nytt parti”

  1. Og er DU en stygg kommunist som leser denne blogg, kom og klipp deg på Norsk Frisørskole. Ask for Luc.
    Da blir du like heit som Ida.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.