2 kommentarer om “I det siste…”

  1. akkurat, ja. Du hadde jo faktisk bursdag den mandagen etter møte, og ettersom jeg snakket med deg over midnatt burde jeg ha gratulert deg. Men hodet mitt hang ikke med før tirsdagen, og så skulle jeg ringe deg, men så ble det aldri tid, og når det ble tid var det helt feil tidspunkt og du kjenner kanskje situasjonen. Poenget er, Gratulerer med dagen, min kjære venn! Jeg håper dagen ble fin, at du gjorde masse kjekke ting og husket å slappe av, og at folk husket å gi deg fine saker du ønsket deg. Straks jeg kommer til Oslo vil jeg gjerne kjøpe en stor kopp med etellerannet du liker på etellerannet sted du liker, som bursdagspresang.

    Nå skal jeg undersøke Dannys blogg.

  2. Og det fjonge partiet trenger HJELP.
    Ansiktet utad teller mye, kom kom til NORSK FRISØRSKOLE.
    Vi klipper deres stygge hår for 105 kr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.