I det siste…

Det har skjedd veldig mye de siste dagene.

Vi har fått ett nytt, fjongt parti på norsk venstreside.

Jeg har hatt bursdag.

Jeg har gjort farlig mye lekser.

Mannen min er blitt blogger, og for en snasen blogg!

,

2 kommentarer til “I det siste…”

  1. Og det fjonge partiet trenger HJELP.
    Ansiktet utad teller mye, kom kom til NORSK FRISØRSKOLE.
    Vi klipper deres stygge hår for 105 kr.

  2. akkurat, ja. Du hadde jo faktisk bursdag den mandagen etter møte, og ettersom jeg snakket med deg over midnatt burde jeg ha gratulert deg. Men hodet mitt hang ikke med før tirsdagen, og så skulle jeg ringe deg, men så ble det aldri tid, og når det ble tid var det helt feil tidspunkt og du kjenner kanskje situasjonen. Poenget er, Gratulerer med dagen, min kjære venn! Jeg håper dagen ble fin, at du gjorde masse kjekke ting og husket å slappe av, og at folk husket å gi deg fine saker du ønsket deg. Straks jeg kommer til Oslo vil jeg gjerne kjøpe en stor kopp med etellerannet du liker på etellerannet sted du liker, som bursdagspresang.

    Nå skal jeg undersøke Dannys blogg.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: