Kjapp oppdatering

3 kommentarer om “Kjapp oppdatering”

  1. Eg lever stadig i den trua at eg er eldre enn deg, meir røynd i livets klungrigheter, og utan dømande fordomar. Men mi eige dotter fryktar mitt argusblikk. Det er ein konsekvens av informasjonssamhellet, globaliseringa….. med meir. Det er ikkje berre storebror som ser deg nå.
    Så ser eg at du er mykje betre i nynorsk enn meg. Tar gjerne korrigering på den frå deg.

  2. Som eg alt skreiv på facebook: du skriv veldig god nynorsk, tykkjer eg. Betre enn eg gjorde då eg bytte som 18-åring. Og framgangen er synleg frå det fyrste forsøket, og det syner berre at det ikkje skal mykje øving til.

    Du er i alle høve flinkare enn mor di 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.