Meir nynorsk og ting som provoserer meg

4 kommentarer om “Meir nynorsk og ting som provoserer meg”

  1. Fredriksstad Blad har også sånne anonyme innlegg på sidene sine. For en stund siden hadde de en sak i papirutgaven som vi hjemme bare visste at kom til å føre til mange fæle kommentarer. Vi sjekka nettet, – og det var til og med noen dagsreiser verre enn vi trodde. Enig: Ingen innlegg uten navn. Noen ganger har jeg selv tanker om verden som jeg tenker at jeg nok kunne fremmet hvis det kunne skje anonymt. Min neste tanke da er: Hold kjeft, Hege.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.