Kva skjer?

3 kommentarer om “Kva skjer?”

  1. Hvordan kan du og mange andre publisere navn og bilde av denne politimannen på nettet? Det er komplett uforståelig for meg. Det er en fæl sak, – og i mine nesebor stinker den. Men jeg var ikke der. Jeg vet ikke. Tenk om det er noe jeg ikke vet? Jeg synes alle har krav på at prinsippene for rettsstaten blir fulgt, – også denne politimannen. Det er faktisk lynsjing du er med på her, ingen ting annet enn lynsjing. Ikke glem at mange av de menneskene som ble henrettet uten lov og dom både her hos oss og i andre land, i vår tid og bakover i historien faktisk var skyldige. Likevel forsvarer vi deres rett til en rettssak og et forsvar. Angrip systemet, demonstrer, skriv, rop og skrik – men ikke heng en mann og hele hans familie opp i nærmeste tre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.