Mannsgruppen Bjørg

9 kommentarer om “Mannsgruppen Bjørg”

 1. Jeg kjenner ikke til disse mannegruppene, men jeg har iblant tenkt at det bør opprettes en. Ikke fordi jeg synes at likestillingskampen har gått for langt eller noe sånt. Det er bare fordi jeg synes det er komiskt at Kvinnegruppa Ottar er oppkalt etter en potet. Hvis man skal lage en mannegruppe, bør også den oppkalles etter en potet. Finnes det potetslag som heter Hjørdis og Bjørg? Jeg har ikke hørt om dem. Laila og Beate derimot. Det er gode potetnavn. Hvis noen lager en mannegruppe kalt Mannegruppa Laila, melder jeg meg inn sporenstreks… så lenge initiativtakerne ikke slår meg som idioter. Brenning av gamle boksere på Youngstorget vil være en god måte å demonstrere på. Demonstrasjonstog mot AXE-deodorant (som lukter pyton). FOR barter. Osv.

 2. Calvin: Forskjellen på din teori og Vanity sitt utsang er at hun har rett, og du bare har en teori, uansett hvor morsom den er (c:

  Lucbaby: Yes, honey. Sånn det var.

 3. Huh. Det jeg ikke skjønner, er behovet for å markere seg og sitt som bedre enn andre og andres. Hvorfor skal jeg tro jeg er bedre og har rettere enn alle mennene? Og hvorfor skal de tro de er bedre og har rettere enn meg?

  Er ikke målet at ingen skal føle seg tråkka på til slutt? Nå er det en utvikling som logisk sett involverer at mange føler seg tråkka på underveis, og at både damer og menn føler av de ikke får det som er logisk og naturlig for dem… at damene ikke får hele barselspermisjonen for seg selv, men må ta en tur i millitæret for eksempel. At man motvirker mekanismene med at fler kvinner i yrker = lavere status og dårligere lønn. Og for guds skyld, at menns seksualitet ikke alltid blir sett på som en undertrykkelsesmekanisme de bør skamme seg over bare fordi mannen historisk sett har vært den sterkeste parten.

  Hvor ble det av det gode gamle druknende «vi er like nå, hold kjeft!»-argumentet. Det er bullshit, men virker mye mindre teit enn «du er dårlig. hold kjeft».

  argh. jeg blir muggen av slikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s