«Jeg heter Ida og jeg er avhengig av Facebook»

3 kommentarer om “«Jeg heter Ida og jeg er avhengig av Facebook»”

  1. Så dette er grunnen til at du skriver så lite her i bloggen din nå; du sitter med nesa i facebook og leser om alle de underlige gruppene der.
    Hvordan skal en gammel «storebror ser deg-nevrotiker» kunne følge med på deg da?
    (En «storebror ser deg-nevrotiker» = en person som er litt engstelig for hva facebook kan brukes til)
    Nei du må nok skrive her også, så oss gamlingene kan følge med på livet ditt…. 😉

  2. Nettet er der for å bli, – og det er ikke mer farlig enn å gå gjennom parken i mørket. Det bør man ikke gjøre alene, i hvert fall ikke for ofte. Det handler vel mer om at vi må styre dette selv. Det er lett å bli fanga av nettet, enten det er av din egen eller andres blogg, nyhetsgrupper eller fjøsboka. Jeg merker det selv. Jeg bare MÅ MÅ MÅ lese «mine» bloggere hver dag, – ellers får jeg abstinens. Og så vil jeg helst publisere et innlegg på bloggen min hver dag, eller i hvert fall 4 – 5 dager i uka. Så lenge vi bruker den tida vil faktisk vil bruke på dette, så er det greit. Men jeg tror både du og jeg bør være litt på vakt når det gjelder tidsbruken. Det kan hende vi innimellom skulle prioritert en telefon eller et kafebesøk med noen vi kjenner. For meg har det også blitt helt utenkelig å være uten nett i ukesvis. Resultat: Vi har fått bredbånd på hytta. Foreløpig velger jeg bort Face Book – det blir for mye, rett og slett. Men jeg har vært inne og titta, og det var litt fristende.

  3. Ah, facebook. Elsker det. Traff igjen en kamerat der som jeg ikke har sett på 8 år – og skal treffe han i «virkeligheten» om to timer, he he…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.