Bling-bling

Brage skrev nettopp om hvordan han har fått slått ut en tann og fått bling-bling-tann istedet. Selv har jeg ikke gått til så drastiske metoder, men har også skaffet meg bling. Ja, det stemmer. Jeg har fått bling-bling til pc’n min.

Er du en av dem som kjører Mac fordi det er så pent og svusjete? Bah. Det kan du også få til i Gnu/Linux og vel så det. Med Beryl kan du få til alt du kan på Mac, i tillegg til masse annet fancy. Hva med effekten av regndråper og vindusvisker over skjermen? Vinduer som skjelver som gelé? Selv har skal jeg innrømme at jeg har brukt en stund (dog ikke så lenge som Mr. Jackson) på å prøve ut alle de fancy effektene. Vil jeg at ting skal eksplodere når jeg lukker dem? Gå opp i røyk? Hva med en åttekantet, snurrende desktop?

Så- sliter du med Windows fremdeles eller soser rundt med mac? Gnu/Linux er alltid best. Nå også med best bling-bling (c:

Sjekk ut fortreffelighetene på filmen under.
Beryl

,

7 kommentarer til “Bling-bling”

 1. Andreas: Du er blind.

  Magnhild: Linux er mindre skummelt enn noe annet du kan ha på maskinen din. Det er stabilt, sikkert og politisk veldig koselig (c:

 2. Så avsindig stygt. Men det er nå så.

  Katarina: Si ifra dersom du er i Oslo, eller på sommerleir, så fikser vi GNU/Linux til deg.

 3. Altså… Jeg skjønner meg ikke på pc. Men jeg skjønner meg på estetikk. Jeg vil også ha sånn pent. *imponert*

 4. Jeg vet ikke helt hva det er fornoe. Det er noe jeg kjøpte på nett. Jeg tror ikke den har noe navn. Jeg må kanskje gi den et navn selv:)

  Forresten, du er tægga.

 5. Windows 2000? o_O

  Ja, du er hjertelig velkommen til å ta med laptopen til Oslo og få instant pc-hjelp. Hva slags lap-top har du? Så kan vi leke “pimp my pc” med den (c:

 6. Ok, det var faktisk vanvittig kult…. Men Hjelp! Jeg aner jo ikke hvordan jeg skal få linux/gnu! Og så aner jeg ikke hvordan man bruker det når man har det! Kan jeg komme tl oslo en gang med PCen min og få hjelp? (Jeg har bare windowa 2000 nå, det er ganse kjedelig…. ).

  Jeg ante ikke at det så så kult ut!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: