Fleip eller fakta?

Den siste tiden har jeg dillet rundt med en Quiz-aplikasjon på Fjasebok. For dere som ikke kaster bort deres sårt tilmålte fritid (ev. snoker der i arbeidstiden), er Facebook full av mystiske funksjoner man kan legge til på profilen sin. En av dem er muligheten til å lage personlige tester, for å sjekke hvor godt vennene dine EGENTLIG kjenner deg.

Dette fikk meg til å tenke på en greie som gikk rundt på en del blogger en tid tilbake. Nemlig det å liste opp en fire-fem forskjellige påstander og la sine kjære lesere gjette hvilken av påstandene som ikke stemmer. Siden har jeg hatt lyst til å prøve dette. Den som gjetter riktig først får…kake/øl/heder, ære og en bloggpost om seg selv/godis – stryk det som ikke passer deg (c;

Såh- da starter vi dagens runde med «Fleip eller fakta»:

Påstand 1: Jeg er medforfatter av en amatørmusical om prinsesser og reality-tv, der min venn John hadde hovedrollen som Askepott?

Påstand 2: Jeg danset en liten dans for sensorene mine på muntligeksamen og fikk en A?

Påstand 3: Jeg badet babyen til kronprinsparet da jeg jobbet på babysvømming?

Påstand 4: Jeg barberte av meg alt håret på hodet en uke før mitt første skoleball?

Påstand 5: Jeg har gått på bananslang i en bananåker?

Så- gjett i vei ^-^ Én av påstandene er fleip (c:

,

8 kommentarer til “Fleip eller fakta?”

 1. jeg kjenner deg ikke i det hele tatt, men tillater meg å prøve. syns opplegget er gøyalt 🙂

  1: Jeg er medforfatter av en amatørmusical om prinsesser og reality-tv, der min venn John hadde hovedrollen som Askepott?
  – Detaljert. hmm. det kan bety to ting.

  Påstand 2: Jeg danset en liten dans for sensorene mine på muntligeksamen og fikk en A?
  – det passer ganske overens med 1. musical og dans. jo. en av dem må stemme, så da kjøper jeg begge.

  Påstand 3: Jeg badet babyen til kronprinsparet da jeg jobbet på babysvømming?
  – njj… naa… det er en sånn ting folk kan bløffe om.

  Påstand 4: Jeg barberte av meg alt håret på hodet en uke før mitt første skoleball?
  – tja, ser i margen at du er raddis, så det tror jeg på.

  Påstand 5: Jeg har gått på bananslang i en bananåker?
  – den hadde du ikke funnet på hvis det ikke var sant. dessuten har raddiser gjerne sett mer av den tredje verden enn andre.

  konklusjon, treern er løgn og bedrag.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: