Og her er fasiten

En del forskjellige har gjettet og prøvd seg litt, og det er blitt på tide å kåre en vinner.
Ikke minst fordi noen har gjettet riktig. Vedkommende er ikke noen som kjenner meg, men som jevnt over er flink til å gjette. Og jeg innrømmer det gjerne; fleip eller faktaen min var ikke veldig vanskelig. For å ta dette punkt for puntk:

1. Selvsagt har jeg skrevet en musical. Og ja, jeg har oppet og danset og dummet meg ut under fremføringen. Alle med _litt_ Ida-kunnskaper vet dette.

2. Ja, Sjur. Jeg danset en liten dans på muntlig. På universitetet, nå i våres, faktisk. Og jeg fikk en A til tross. Av og til må jeg danse. Sånn blir det bare ^-^

3. Selvsagt hadde både Esquil, Jokke og Nicolas rett. Kjendis-greier er lett å lyve på seg, og midt i rekken av påstander er det mest logisk å plassere en som er falsk. Jeg HAR jobbet på Babysvømming, dog. Men jeg stod i kassa og badet ikke barna.

4. Ja, svigermor. Jeg HAR barbert av meg alt håret før mitt første skoleball. Jeg var 13 år og mamma gråt. Egentlig var det ganske greit å ikke ha hår, du sparer shampo og tid på badet. Ulempen er at det blir farlig kaldt om vinteren.

5. Ja, jeg har vært på bananslang. Da vi kjørte båt nedover Nilen i fjor vår, stoppet vi mange rare steder for å tisse. Et sted var det en bananåker. Da må man jo ta med seg en klase?

Vel, Esquil var først. Jeg utlovte kake/øl og mye annet fint til den som gjettet først.
Så om du vil ha bloggpost om deg selv- eller en diger godtepose eller noe annet spennende, får du si fra ^-^

,

7 kommentarer til “Og her er fasiten”

 1. Glimrende 🙂

  Boka heter Blodføre, og kommer på Press Forlag til høsten. Vet ikke eksakt releasedato ennå, bare at korrekurlesingen starter 1.august.

  Og det er lov å slakte. Lov å griseslakte, faktisk, en ener er jo mye kulere enn toer eller treer.

 2. Esquil: Oo- hva heter den?

  Nå er jeg litteraturstudent, lesehest og boksysner. Så det er en fin-fin ting å ønske seg.

  Gi meg tittel, så skal jeg lese og skrive om den. Jeg kan jo ikke garantere GOD kritikk, da ^-^

  Yay, fin plan. Premie innvilget (c;

 3. yes!

  jeg kjenner deg bedre enn du aner 🙂

  premie også 🙂 det må jeg si. nå er jeg ikke noen fan av sukker, og bloggpost om meg selv er ikke nødvendig, merk kledelig beskjedenhet. Men jeg skal utgi min debutroman i høst og har en drøm om å få se den anmeldt i en blogg, så hvis det går an å ønske seg, så gjør jeg det 🙂

 4. jeg ville gjetta på konprinsen (selv om det er lett å ljuge seg til riktig svar når fasiten alt er oppe)

  Musikalen har du snakka om, selv om jeg ikke hadde tid til å se på. Dansen er litt ida-typisk. Håret – det var da med saks om jeg husker riktig. Og bananslangen har du pratet om. Men jeg visste jo ikke negang at du hadde jobbet på babysvømming.

 5. He, he. Så du barberte av deg håret som 13-åring. Nokså avansert.
  Det jeg er spent på er om Daniel ville ha gjettet riktig….. om han hadde gjettet altså.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: