Dansebilder overalt

Da jeg var med på å danse «En lille andevinge» på Rød Sommerleir i fjor, visste jeg ikke at noen tok bilde. Jeg visste bare at vi skulle vinne en konkurranse ved å få noen smågutter i 10-11-årsalderen til å le. Det klarte vi ikke. Men takket være at Tiram tok bilde av herligheten, har ganske mange ledd godt siden.

Det startet med at Tiram la ut det fabealktige bildet på Facebook, til skrekk og advarsel.
«Festlig», tenkte jeg, og trodde det kom til å stoppe der.

Min kjære svigerfar som er web-redaktør for Rødt.no om dagen, fant ut at dette bildet var ypperlig reklame for neste års sommerleir. For et artig bilde å legge som illustrasjon til sommerleir-supernyheten!

Faktisk så artig at Audun Herning fant ut at han skulle lage en bloggpost om den fine sommerleir-reklamen vår.
Noen anonyme RU-ere døde av skam, Brage hostet noe om dårlig sikkerhetslinje og trening til folkekrigen som nå var avslørt.

Etter dette håpet jeg folk skulle ha gått lei av bildet. Den gang ei. Da Katarina skulle tægge noen videre i årets bilde-meme var vel ingenting mer naturlig enn å bruke det fabelaktige dansebildet som hadde fått så mye publisitet allerede?

Dette bildet var faktisk så festlig at da Esquil forfulgte me-me’et sitt veien det kom og valgte ut utvalgte bilder fra de forskjellige postene til folk, var det «Hvem tagger du?»-svaret til Katarina som var det mest logiske å trekke frem. Vips ser jeg håtte dansebilder av meg selv der også.

Det er greit. Det er greit. Jeg må slutte å danse så folk ser det, fotografier av dansende Virrvarr med venner er tydeligvis noe som sprer seg som ild i tørt gress.

Så- for at det ikke skal være noen tvil om hvem disse lekre, dansende menneskene er, publiserer jeg bildet på bloggen min. Tada.
Danse

Fra venstre:Mr. Jackson, Aurora, Ida M, Kenneth, meg og Live. Jorun G har gjemt seg bak Kenneth. Det er damen som kan sikkerhetspolitikken sin, det.

, ,

4 kommentarer til “Dansebilder overalt”

 1. Ingen kan beskylde oss for å være sjølhøytidelige, i hvert fall:D

  Jeg missa årets sommerleir, men jeg stiller med kamera igjen neste år! Dere får trene inn noen nye “moves” i mellomtida;)

 2. Det er jo verdens kuleste bilde! Ikke rart det spres alle steder, når det er kanskje de kuleste folkene iverden, på verdens kuleste sommerleir, som danser den tøffeste dansen! Hva annet kan en vente?

  Det eneste er at en kanskje burde sladdet ansiktene og gjort slik som en gjorde under en AntiLidlkampanje i Bergen for noen år tilbake – gå ut med dekknavn av typen “Ida Sofie”, “Mr. Jackson” og “Live”. helt anonyme, altså.

 3. Ups. Aaavslørt. Jeg retter det. Det er greit.

  Hey, du vet hvor glad Kenneth er i å danse «En lille andevinge»? Det bare blir sånn, vettu.

 4. Det var dette med den steiners kolen igjen da. Høyre og venstre er ikke hipp som happ for folk som ikke kjenner personene på bildet fra før (og ikke kom med noe “min hoyre, din høyre” bs). Det er ihvertfall “fra venstre” det skal være på bildet. ”

  Ps.
  og jeg bare sier det: Jeg har stemt for forbud av dansing/synging av andungen hver gang det har kommet opp i noen av organisasjonens demokratiske organer, så det er ikke min skyld.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: