Brunt grums bretter seg ut på nett

Norgespatriotene får dagens pris for styggeste, teiteste og tidvis mest lattervekkende nettside.

Noen brune sider- som Vigird ol -bruker ofte litt spalteplass på å si at jødeforfølgelsene ikke fant sted, eller for å si «Derfor er vi nazister» eller «Vi er ikke nazister, vi bare ser en skremmende utvikling osv…». Ikke Norgespatriotene. Ved siden av stygge, skrikende farver har de mest negervitser for å underbygge prosjektet sitt og skriver sutrete nyheter om at man ikke får lov til å synge «Vesle Hoa» i barnetimen lenger.

Det som kanskje er aller festligst, er dog at alle lagsledere og sentralstyremedlemmer står frem med fullt navn, telefonnummer, epost og lite flatterende bilder.

Så- bor du i et av stedene de har lokallag? Har du generelt lite å gjøre og lyst til å bølleringe? Jeg skal ikke komme med noen oppfordringer man kan ta meg på i ettertid, men dere tar sikkert poenget (c:


10 kommentarer til “Brunt grums bretter seg ut på nett”

 1. Til virvarr!

  Diskuter sak ikke person det beviser at du ikke har noen gode argumenter mot sånne som meg.Din landsviker,du er med på
  å ødelegge den etnisk Norske kulturen.Du er kanskje homofil
  også.Hvis ikke er du høyst sannsynlig feminisert av sosialist
  lærerene du hadde på skolen.

  Sosialister fremmer unaturlige livsformer.
  Sånne som meg er i fremarsj her i Norge enten du liker det eller ikke.Rv burde vært forbudt,kan du ikke flytte til Cuba eller andre siviliserte kommuniststater.
  Tilogmed ett barn skjønner hva som er rett i den sammenheng
  tenker på rompepulere.Slå deg sammen med homsehøyre
  og lær barna at homofili er naturlig æsj.Degraderte mennesker
  sosialister.Sikkert noen rettskrivningsfeil du finner men jeg staker ikke kloakkrøret til andre.Gjør du????

 2. Kjære seriøse Asbjørn.

  Så artig at du skriver på bloggen min.
  Det er så mye jeg kunne skrevet til deg, men jeg tror jeg velger å fokusere på den elendige rettskrivningen din og manglende norskkunnskaper, siden de er så skremmende fremtredende.

  Slik som du driver og breier deg om nasjonstilhørigheten din, er det faktisk ganske flaut å skrive dårligere norsk enn de fleste ti-åringer jeg kjenner.

  Mitt forslag til deg er at du oppsøker barneskolen du en gang plaget med ditt nærvær og ber om erstatning for manglede undervisning. Kanskje du kan få noen ekstratimer i historie, toleranse og et nytt menneskesyn med på kjøpet?

  Og du?

  For å underbygge det du prøver å si om «Det sier mer om såkalte inteligente menneskers følelsesliv.» <– Kan noen bølleringe denne mannen og lese høyt fra Rettskrivningsordboken?

 3. ja vi mener det seriøst.Alle andre partier på stortinget har rottet seg sammen om å ikke ta opp den sinnsyke innvandringspolitikken i valgkampen.Kan si mye mer om den saken.Men velger heller å kommentere at den som startet denne tråden oppfordrer til telefon terror.Det sier mer om såkalte inteligente menneskers følelsesliv.Mangel på eq er vel svaret her.Synes synd på deg.Du har min dypeste medfølelse

 4. Artig side 🙂
  Artig, men likevel skremmende å tenke på at noen faktisk mener dette helt seriøst.

 5. Marthe: Vet. Men de er visst både profilerte vigridfolk og ditt og datt. Så de finnes på ordentlig.

  Arnfinn: Tja. Men en så flau nettside, virker det omvendt, tror jeg. Og i tillegg- du ser bilder av dem og kan gjennkjenne dem der du bor. Og jeg tror det fører til en del direkte aksjoner mot dem. Som er en fin ting.

 6. Vi anerkjenner ikke Islam som religion, men ser på Islam som en politisk ideologi og den farligste fienden for Norge. Derfor har vi nulltoleranse for Islam og vil gjøre det vi kan for å hindre Islams vekst i Norge samt legge ned samtlige moskeer.

  uh. hm. ja… jeg prøver å fortelle megselv at de mener alvor, men det er nesten vanskelig å tro på

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: