I <3 lagsarbeid

Jeg innrømmer gjerne at det er få ting som gleder en RU-gamlis som meg som et velfungerende, aktivt lokallag.

Jeg kommer til å bruke høsten min i Torsdagslaget, et av de hyggligste lagene i Oslo (ja, det har møtet på torsdager, du gjettet riktig). I den forbindelse har jeg fått i oppdrag å forsyne dem med en blogg der man kan lese litt politikk, litt om aktiviteten og få vite om hva som skjer på møtene.

Sjekk den ut her, folkens. Og er du Rød-blogger, har du pent å linke til den. Nemmelig (c:


Ett kommentar til “I <3 lagsarbeid”

  1. TIHI! Da blir vi lagsfeller, så koselig! 😀
    Men ja, skal slenge opp link. Tør jo ikke noe anna når du sier jeg skal gjøre det. ;p

    PS: Sjekk for øvrig ut min søte nekrolog tilegna Arne Myrdal. 😉

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: