Mere om kondomer og litt om sexisme

Jeg trekker tilbake min mobbing av japanske kondomen «Big Boy».
Vestlige kondomer er langt, langt eklere og mer sexistiske.

Durex langserer Europas versjon av «Big Boy» om dagen, og rekalmekampanjen deres er mildt sagt motbydelig.Kondom

Tenk å være så stor, tøff og velutstyrt at damer er skadet etter å ha hatt sex med den velutstyrte Mannen? Eller- som denne faktisk indikerer; slik ser damen ut etter å ha tilfredstilt en mann på en måte som skadet henne. Yuck. Takke meg til den litt mer ufine, japanske hesten.

Reklamekampanjen fant jeg via DatingNorge, en fabelaktig side som gir seg ut for å være en stueren datingside, men som inneholder alt fra sjarmerende lister som «Syv gode grunner til å boikotte kvinnedagen», med underpunkter av typen Menn kjemper for det. Kvinner tar sex når de vil. (Hoster noe om voldtektsstatistikk)

Verst er allikevel siden som tar for seg postordrebruder. Her finner du seriøse råd og tips til hvordan gå frem når du skal bestille deg en dame. Hva bør du skrive? Skal du bare gå etter utseende? Eller?

Kort sagt- DatingNorge er en riktig ekkel blogg, og japanere har mindre ekle kondomer enn oss. Ok, en hest er Sært, men det forherligere ikke vold mot kvinner.

,

7 kommentarer til “Mere om kondomer og litt om sexisme”

  1. Fy f*en! Har det virkelig sittet “fagmenn” og pønsket ut denne? (Nå sitter jeg med vid åpen munn og kulerunde øyne)

    De avslører jo hvem som er målgruppen, og det er IKKE kvinner, snarere lener jeg meg mot at målgruppen er det store antall menn som kjøper eller på annen måte tvinger til seg sex, men som samtidig vil beskytte seg mot smitte. Denne var grov, jeg kan ikke fatte at den skal være lovlig engang.

  2. Nei, nei, nei. Denne var bare totalt smakløs! Det er mulig jeg stjeler bildet for å sette sinnene i kok på fd også.

  3. Finnes det ikke noe sted en kan rapportere den til, og dermed få den fjernet – eller i hvert fall gi den pes? Ottardamer over det veldige land – dere vet sånt bedre enn jeg – kan vi få den fjernet?

  4. Isj, du hadde rett. Den var vemmelig som rakkern!

    Men det er morsomme kondomer rundt om, menthos hadde reklamekampanje med kondomer som de påsto ville gi den frisk pust, og LO reklamerte for seg med et kondom med påskriften “LO, hjelper deg i alle stillinger”.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: