Krf’er?

Krf har laget verdens mest håpløse test som skal vise hvor enig du er i deres politikk, der de stiller utrolig ladede spørsmål det er umulig å være mot. Selvsagt vil jeg ha bedre eldreomsorg og et samfunn med plass til alle, mindre fattigdom og økt satsning på miljøet. Men jeg vil jo ikke stemme på homohets-kontantstøtte-antiabort-partiet for det? Maken til juksetest.
Uææ- jeg er jo ikke KRFer!

2 kommentarer om “Krf’er?

  1. Jeg tok NRK-testen, og den stilte ikke ett politisk spørsmål. Så ble jeg 66 % Krf-velger. Thv ble over 80 %. Og det bare fordi vi synes det er fint å ta vare på familien, gamle mattradisjoner og denslags. Tullinger!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.