Mensen goes Power Puff

Mensen

Hah. Sånn vil jeg også menstruere. Gale, gale japanere. Livmorfeminisme er litt artigere når man kan være blødende superhelt. Jeg tror det er pms-spøkelser hun kontrollerer.

7 kommentarer om “Mensen goes Power Puff

  1. Stilig tegning, og den kunne elevene mine hatt godt av å ha på netthinna. Det er så mange av jentene, – nesten alle, som ser på mensen med bare negative øyne: Vondt, klinete, hemmende. Og de synes i beste fall at jeg er vittig når jeg legger i vei om hvor flott det er å menstruere, at de må kjenne godt etter hvordan det føles for å bli kjent med kroppen sin og alt sånt som gamle damer fra urtiden sier. Men jeg synes nå fortsatt at det er synd, jeg da. Hurra for den lille japanske!

  2. hei så kult blide
    men mensen har sinne ulemper men også sinne fordeller
    til førge inleg eg tenker og mest dei negative må mensen men det er no som ein gang at det gjør vondt.

  3. Å herregud, dette var kraftig kost! Mensen blir ikke kult selv om menstruerende superheltinner kveler skurker med størknede blodklumper eller blør ut smilende pokemondyr en gang i måneden. Du lurer ikke meg, mensen er djevelens verk.

  4. For meg gjør mensen så utrolig vondt at jeg synes det er et under at jeg ikke har utviklet spontane superkrefter i en av kramperiene enda…

    Nå skal det jo sies at jeg ofte føler meg som en superhelt i det jeg utstår smertene og fungerer bortimot normalt i verdagen min, det er nesten som jeg hører ett eller annet heroisk soundtrack i bakgrunnen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.