Om sko, blogging og hvorfor jeg heller ville stemt Frp enn Høyre i år

4 kommentarer om “Om sko, blogging og hvorfor jeg heller ville stemt Frp enn Høyre i år”

 1. Nå har ikke mine femten år gamle elever stemmerett. Men jeg regner med at de er i nedslagsfeltet til Lene Alexandra. Erna og co skulle hørt reaksjonen på «To vote, to vote, to vote is ok». Allmenn fordømmelse. De syntes det var useriøst og lite tillitvekkende. Når det er reaksjonen til femten år gamle gutter, hva er da reaksjonen til dem som er på vei til stemmelokalet? Hurra, – sier nå bare jeg!

 2. Jess, det er deilig å se at høyre ikke klarer å ta seg selv seriøst engang. Det er deilig å se at de driter så grundig på draget, og om de gjør det bra, er det veldig veldig veldig skremmende.

  Men stemt har jeg, og det var milelangt fra høyre.

  Jeg tar meg selv seriøst, jeg.

 3. Flott å se at du baserer valget ditt på reklamefilmer. Når du skriver i overskriften «hvorfor jeg heller ville stemt Frp enn Høyre i år» burde du kanskje skrive om hvorfor FrP er et bedre parti enn Høyre istedefor å basere det på «teite» reklamefilmer. Greit nok, Lene Alexandra har ingenting med politikk å gjøre og burde heller ikke være i en Høyre-filmsnutt, men du synes ikke at dette kanskje ble litt vel useriøst? Ta imot et godt råd, baser valget på politikken neste gang. Det er tross alt dette vi velger disse løgnerene for og ikke for å lage reklamefilmer.

 4. Tord: Sjekk banneret mitt, se hvilket parti jeg støtter og spør deg selv: Valgte jeg det pga at de har så jævla mye mediaoppmerksomhet og reklame? I think not.

  Samtidig: Jeg mener du kan si Ganske Mye om et parti på hvordan de velger profileringen de kan avgjøre helt selv.
  Lene Alexandra? Dårlig plan, rett og slett.

  Ellers: Jeg liker å tenke at folk velger et parti som virker som det tar dem seriøst som velger. Det vil jeg si at Frp virker som de gjør i større grad enn Høyre i denne kampanjen. Frp spiller veldig saklige og har nett-tv med alvorlige mine, mens Høyre har en puppedame som stemmesanker. Hva er beskjeden de vil gi til velgerne sine, ville jeg spurt meg? Hvem tror de velgeren er?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.