Kudos til Jon Trygve

Jeg har så kule venner! En god del av dere har fått med dere min mobbing av de ekle, tragiske, nazistiske, ubrukelige Norgespatriotene tidligere her på bloggen, men min aksjonisme mot dem har stoppet der. Hvorfor? Fordi det har vært mindre slitsomt å peke og si «OMG! Tragisk og Teite Tapere» enn å virkerlig ta innover meg alt det motbydelige de mener. Heldigvis kjenner jeg folk som er flinkere til direkte konfrontasjon, som min nye helt fra Buskerud, Jon Trygve Bergsåker.

Under skoledebatt konfronterte og hang han ut det lokale, profilerte Norgespatriotmedlemmet som var elev ved skolen han var på. Dette er han blitt anmeldt for i dag, og VG dekker det på en måte der det ikke kommer frem at 17-åringen han faktisk konfronterer er medlem i det nazistiske partiet.

Torstein Dahle har kommentert saken på en god og utfyllende måte, det samme har Nesodden RV.

Norgespatriotene, har selv bidratt til debatten ved å skrive et sint innlegg på (den utrolig stygge) nettsiden sin, der de sutrer noe om «kommunistiske dødsleirer», «landssvik» og har lagt ut et utrolig sjarmerende banner jeg føler jeg må videredistribuere (c;

Her er det skjellett- Che Guevara, sigd og hammer, RV-logo og et pent bilde av Jon Trygve. Er det ikke fint?Rv

(Og folkens: Enhver som flørter med gammel nazipropaganda, Vigrid ol har bør ikke rope for høyt om dødsleirer. Den brune fare, hvite busser, anyone?)

Så- full støtte til Jon Tryge for min del. Og en god del skryt for å konfrontere skadelige folk i sitt nærmiljø, tilknyttet et parti som har en leder som både er Vigrid-symper, er dømt for besittelse av barneporno og har drapstruet justisministeren. Woot, for et rulleblad.

Ellers har jeg- på grunn av mitt ufine utspill om den stygge nettsiden deres (kombinert med en oppfølgingsgreie om det å være «Norgespatriot» og ha norsk rettskriving som en som ikke har bestått barneskolen) den kjekke norgespatrioten Asbjørn løs på bloggen min.

Han har- i sitt siste angrep på meg, uttalt følgende: Din landsviker,du er med på
å ødelegge den etnisk Norske kulturen.Du er kanskje homofil
også.Hvis ikke er du høyst sannsynlig feminisert av sosialist
lærerene du hadde på skolen.Sosialister fremmer unaturlige livsformer. […]Tilogmed ett barn skjønner hva som er rett i den sammenheng
tenker på rompepulere.Slå deg sammen med homsehøyre
og lær barna at homofili er naturlig æsj.Degraderte mennesker
sosialister.Sikkert noen rettskrivningsfeil du finner men jeg staker ikke kloakkrøret til andre.Gjør du????

Ohyes. Hva skal jeg si? Kjære Asbjørn, jeg er ditt verste mareritt. Jeg er kommunist, feminist og ja. Jeg er bifil. Jeg «staker derimot ikke andres kloakkrør», da jeg er dame, og to damer generelt sett veldig skjelden har analsex eller noe å stake med. Gå på wikipedia og finn ut av den biten av seksualopplysningen. Du henger etter.

Ellers: én homofob kommentar til på bloggen min som inneholder den type argumentasjon og språkbruk, vil bli merket som spam og slettet fremover. Takk.

Og ellers- jeg håper alle henger ut Norgespatrioter der de bor. Dette er en oppfordring til navngiving, aksjonisme og alt du kan komme på av kreative utspill. Vi har ikke plass til nazister, rasister og homofobe, rett og slett.


2 kommentarer til “Kudos til Jon Trygve”

  1. Jeg synes nå egentlig ikke det er så allright å rope ut enkeltpersoner, men hadde kanskje foretrukket om de harselerte hardt nok med partiet hans til at han sto frem selv.

    men jeg var ikke der. Kanskje var det hele stuerent, og partiet er nå uansett udregelig.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: