Virrvarr spør: Hva er en kjekk mann?

14 kommentarer om “Virrvarr spør: Hva er en kjekk mann?”

 1. Jeg kikka inn på testen, men jeg må ha gått feil. Det var ikke en eneste person jeg kunne tenne på der. Men jeg kan svare på spørsmålet ditt: Hva er en kjekk, sexy, het mann. Det er han det er mulig å dele 365 dager i året med uten å gå lei. Det er han du aller helst vil ta med deg hjem etter en lang fest. Det er mange kjekke menn der ute, og noen ganger sitter jeg og ser på dem og tenker: Helt ærlig, hvem av dem ville du aller, aller helst tatt med deg hjem. Svaret blir det samme hver eneste gang. Det er han som en gang sa det mest sexy en mann kan si i mine ører: At han gleda seg til å få barn med meg. Det er hot det! Hetere blir det ikke!

 2. jeg kalarte ingen mennesker. sikker på at det ikke er en snedig plan for at du skal skjønne at der ikke finnes noen mainstreamsmak?

  vi hadde 4 felles folk på lista da.
  men du glemte liam neeson. Hvordan er det mulig? Og ewan mcGregor. Tsktsk

 3. Så mange menn, så liten tid. Etter min liste -http://nordnorge.blogspot.com/2007/09/fjollepost.html – å dømme skulle jeg levd i en helt annen tid, i hvert fall en tjue-tredve år tilbake eller noe. Fatter forøvrig hvordan du kan synes Lucius Malfoy er finere å se på enn Sirius Black. Gisp. Sikle.

 4. Jeg fant ingen jeg syntes var hot. Men jeg gjetta som best jeg kunne. men, nei. Fikk bare beskjed om å dø!

  Snakk om flaks!
  =singel
  har vært det lenge
  og kommer til å forbli det lenge også

 5. Daniel: Det er det smarte uttrykket i øynene på lamaen som gjør det (c;

  Svigerfar: Selvfølgelig.

  Marthe: OMG- du har rett! Hvor er jediridderne mine?

  Ingrid: Sirius Black er hot i mitt hode, ikke på filmen. Jeg kan ikke ta skjermskudd fra inne i hodet mitt så langt jeg vet…

  Minneapolise: Det er selvsagt et poeng. Den eneste personen jeg kjenner her, har jeg byttet ut med et lite flatterende dyr. Jeg vet ikke helt om en post som handler om kjekke gutter, men alle guttene er folk du kjenner og byttet ut med bilder av dyr er greia ^-^

  Keira: Nei, det er en umulig test, selv om det er meningen at den skal virke (c;

 6. Jeg kommer ikke inn på testen, jo! Har s sinnsykt lyst til å ta den! Klrer du å fikse den igjen, tror du? Vær s snill! Det hadde vært kjempebra=)
  Eller vet noen om noen ignende tester?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s