Virrvarr spør: Hva er en kjekk mann?

Eller- mer korrekt: Hva er en attraktiv mann? Ordet «kjekk» gir meg assosiasjoner til David Hasselhoff, speidergutter og sanger av Margrethe Munthe som oppfordrer deg til å være «kjekk og grei», så om en mann er kjekk vil jeg helst ikke ha ham. Fysjom.

Men- hvordan kjenner man igjen et attraktivt eksemplar hankjønn, sånn objektivt sett? Mine store grublerier rundt dette ble satt igang for alvor av denne sjarmerende testen. Det er en såkalt «captcha»- en test for å sjekke om du er spambot eller ikke. De fleste sånne har rare bokstaver du må skrive inn eller noe i den duren, mens denne har bilder av masse mennesker (hentet fra Hot or Not- databasene), hvor du må velge ut tre hotte av mange not-hotte for å kunne passere som ikke-bot.

Du kan velge mellom menn og damer (alt ettersom hva du foretrekker), og jeg oppdaget til min skrekk at jeg bare klarte å skille ut de hotte damene, men ikke de hotte mennene. «Die bot, DIE!» sa den til meg, etter at jeg hadde trykket på tre karer jeg trodde objektivt sett skulle være kjekke. Etter å ha vurdert muligheten for at jeg egentlig er superlesbisk og bare ikke vet det selv, lot jeg andre venner av meg prøve. Alle klarte dametesten med glans, men strøk i forsøket sitt på å sortere ut det testen mente var «kjekke menn.»

Konklusjonen vår ble følgende: Vi har en ganske bestemt oppfatning av hva som er en tradisjonelt sett pen dame, men hva som er en tradisjonelt sett pen mann var jævla vanskelig.

Videre har det gått en fin-fin diskusjon i kommentarfeltet til Katarina Storalm i disse dager- angående en suspekt konspirasjonsteori som involverer bla. familien Malfoy, mysteriet om Dracos kjødelige opphav og Finn Kalvik. Mye av kommentarene har gått på konkret sikling på mennene nevnt ovenfor, hvor på Elvis Bling Laden uttalte følgende: « Kvinner har en smak det er litt vanskelig å få tak på, men i det jeg øyeblikk jeg får et ørlite glimt av smaken deres, så grøsser det så kaldt nedover ryggen min.»

Såh- ikke bare er det vanskelig å sette fingeren på hva som egentlig er en standarisert, kjekk mann. Vi jenter har også skummel smak når vi først skal sette oss ned og si hva vi Egentlig liker.

Heldigvis er jo Virrvarr kjent for å gå vitenskapelig til verks: Jeg laget en liste over ti menn jeg synes er attraktive (ikke kjekke. Fysjom.), og oppfordrer herved andre bloggedamer til å gjøre det samme. Så kan vi se om det er noen fellestrekk på saker og ting, eller om greia rett og slett er at damer har en mer individualisert smak enn menn? Mennene jeg har plukket ut er personer jeg har likt siden jeg var Liten & Søt. Det eneste de har til felles er at nesten alle er oppdiktede karakterer…Så mye for å være litteraturstudent.

Kan ikke f.eks Ellinor, Villkatta og Katarina ta oppfordringen? Ellers er alle andre også velkomne til å følge opp. Jeg innrømmer gladelig at dette er en velformulert unnskyldning for å lage en siklepost. (c; NB: Mr. Jackson er selvsagt med på lista, men pga breiflabbuttalelsen tidligere i uken, er han her representert ved en lama. Sådetså.

10 attraktive menn, tilfeldig rekkefølge

Snape

Severus Snape må med. Alan Rickman går egentlig veldig bra i de fleste sammenhenger.

Jack Sparrow

Trenger ingen videre forklaring.

Picard

Muulig jeg er håpløs Star Trek-fan, men ingen er håttere en Kaptein Picard. Engage, Nr.1!

Han Solo

Egentlig er jeg vel håpløs si-fi-nerd. Hm. Men Han Solo har vært min store krøsj siden jeg var 11.

Sepiroth

Sephiroth fra FFVII, om dere ikke kjenner ham. The ultimate bad guy. Yay.

Sean Connory

Connory blir håttere og håttere jo eldre og mer gråhåret han blir. Yummy!

Malfoy

Og ikke et ORD om Finn Kalvik, Katarina!

Neil Gaiman

Det kan være at grunnen til at Neil Gaiman er så attraktiv, er at han skriver så gode bøker. Talent er sexy.

Mr. Jackson

Mr. Jackson, her i forkledning. Grunnet personvern og bla-bla-blah.

Link

Link er alltid stilig, selv i Supernintendo-form. *nynner Zeldamusikken*

Såh- hva slags konklusjon kan trekkes ut av dette? Fellestrekk? Noen spennende, dybdepsykologiske betraktninger? Har jeg rett og slett avskylig smak? Bruk kommentarfeltet og lag din egen liste (c;

, ,

14 kommentarer til “Virrvarr spør: Hva er en kjekk mann?”

 1. Jeg kommer ikke inn på testen, jo! Har s sinnsykt lyst til å ta den! Klrer du å fikse den igjen, tror du? Vær s snill! Det hadde vært kjempebra=)
  Eller vet noen om noen ignende tester?

 2. Daniel: Det er det smarte uttrykket i øynene på lamaen som gjør det (c;

  Svigerfar: Selvfølgelig.

  Marthe: OMG- du har rett! Hvor er jediridderne mine?

  Ingrid: Sirius Black er hot i mitt hode, ikke på filmen. Jeg kan ikke ta skjermskudd fra inne i hodet mitt så langt jeg vet…

  Minneapolise: Det er selvsagt et poeng. Den eneste personen jeg kjenner her, har jeg byttet ut med et lite flatterende dyr. Jeg vet ikke helt om en post som handler om kjekke gutter, men alle guttene er folk du kjenner og byttet ut med bilder av dyr er greia ^-^

  Keira: Nei, det er en umulig test, selv om det er meningen at den skal virke (c;

 3. Jeg fant ingen jeg syntes var hot. Men jeg gjetta som best jeg kunne. men, nei. Fikk bare beskjed om å dø!

  Snakk om flaks!
  =singel
  har vært det lenge
  og kommer til å forbli det lenge også

 4. Så mange menn, så liten tid. Etter min liste -http://nordnorge.blogspot.com/2007/09/fjollepost.html – å dømme skulle jeg levd i en helt annen tid, i hvert fall en tjue-tredve år tilbake eller noe. Fatter forøvrig hvordan du kan synes Lucius Malfoy er finere å se på enn Sirius Black. Gisp. Sikle.

 5. jeg kalarte ingen mennesker. sikker på at det ikke er en snedig plan for at du skal skjønne at der ikke finnes noen mainstreamsmak?

  vi hadde 4 felles folk på lista da.
  men du glemte liam neeson. Hvordan er det mulig? Og ewan mcGregor. Tsktsk

 6. Jeg kikka inn på testen, men jeg må ha gått feil. Det var ikke en eneste person jeg kunne tenne på der. Men jeg kan svare på spørsmålet ditt: Hva er en kjekk, sexy, het mann. Det er han det er mulig å dele 365 dager i året med uten å gå lei. Det er han du aller helst vil ta med deg hjem etter en lang fest. Det er mange kjekke menn der ute, og noen ganger sitter jeg og ser på dem og tenker: Helt ærlig, hvem av dem ville du aller, aller helst tatt med deg hjem. Svaret blir det samme hver eneste gang. Det er han som en gang sa det mest sexy en mann kan si i mine ører: At han gleda seg til å få barn med meg. Det er hot det! Hetere blir det ikke!

Legg inn en kommentar

%d