Nok fjas, det er valg i morgen

Og alles blogger handler om det vanskelige Valget. Å stemme eller ikke stemme- er det spørsmålet? (oh, Harry Shakespeare-henvisninger.) Mirakel mener deRVt er bra nesten samme hva vi stemmer (men om vi ikke vet hva vi bør stemme, kan vi godt stemme AP), Victoria ber oss huske å stemme (SV) på mandag, mens Brage sier at vi skal stemme, og stemme RV så det svir!

Jeg stiller meg helhjertet bak siste taler- ingen tvil om at bloggen min har hatt et valgkamppreg de siste ukene, selv om jeg har brukt spalteplass både på pene menn og kondomer og annet fjas (c;

Ellers morer intensitetsgraden i de ulike oppfordringene til å stemme meg. AP? Det beste er at du stemmer. Implisitt: Vi er det enkleste alternativet. SV? Stem i vei- (og helst på meg) En litt mer opplagt oppfordring, samtidig som man er snille og tolerante om du stemmer noe annet, selvfølgelig. RV? Stem på oss, alt annet er Teit! Ah, jeg liker å være med i det kompromissløse bråkepartiet ^-^

Ellers oppgir både Brage og Jokke mange gode grunner til at du skal stemme på oss. Sjekk dem ut, og tenk deg om tre ganger før du stemmer i morgen. På siste måling var vi inne med fire representanter i Oslo. Vær med å gjøre det mulig- stem RV på mandag!


5 kommentarer til “Nok fjas, det er valg i morgen”

  1. Selvisk: Torstein er en innmari flink fyr. I Bergen stjeler vi mye stemmer fra Høyre, fordi Dahle er en flinkere økonom enn dem de har som kandidater til bystyret osv. De er hvertfall langt unna oss ideologisk, men de vil ha en politiker som virker osv (c;

    Livetleker: Haha- ja, det burde han vært. Og ja, jeg kjenner meg igjen til det med personer til kommunevalg. En venninne av meg som stemte på et lite, lokalt sted var litt sånn «jeg tror jeg stemmer på den kandidaten som bor nærmest meg og som jeg kjenner best. Så kan jeg gå på døren deres og klage når jeg er misfornøyd.»

    Sadie: Det kommer an på hva du legger i «reelt». Om det er et reelt valg for deg, eller et parti med reell innflytelse, eller et parti som reelt sett kan få til ting. Nå har vi gjort et bragvalg på landsbasis (vi har ordføreren i Risør, tre inne i Oslo Byråd, tilsvarende i Bergen og Trondheim, vi er større enn SV i Tromsø, aka nesten 9% av stemmene, med 13% i Odda og 27% på felleslista i Notodden som våre to sterkeste kommuner. I tillegg er vi inne med drøssevis av enkelt mandater rundt omkring i alle landets kommunestyrer og fylkesting. I Oslo er vi nå på 5,1% av alle stemmene. Det er f.eks mer enn Senterpartiet) og vi har mye konkret inflytelse der vi er. Om du ikke mener vi er partiet for deg, er det en annen sak. Om vi er et ikke-reelt prosjekt politisk, vil jeg gjerne at du utdyper (c;

  2. Skulle ønske jeg kunne stemme på personer og ikke partier ved kommunevalg. Jeg stemmer heller ikke like Rødt som innehaveren av denne siden, men Torstein Dale må jo være et funn for alle kommunestyrer. Han er det mest solide og redelige jeg kan tenke meg. Hvorfor hadde du ikke han på lista di over flotte menn,- Ida?

  3. For meg har nok RV aldri vært et reellt valg, men jeg skal være så ærlig at jeg ble farlig imponert over Torstein Dahle i partilederdebatten som gikk på TV2 lørdag kveld. – Jada, noen av er så nerdete at man sitter å ser på debatt en lørdags kveld..

    Nå stiller ikke RV liste her jeg bor, og ideologisk står de langt unna meg, men i et KOMMUNEvalg tror jeg en mann som Mr. Dahle kunne fått til mye bra her.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: