Nok fjas, det er valg i morgen

5 kommentarer om “Nok fjas, det er valg i morgen”

  1. For meg har nok RV aldri vært et reellt valg, men jeg skal være så ærlig at jeg ble farlig imponert over Torstein Dahle i partilederdebatten som gikk på TV2 lørdag kveld. – Jada, noen av er så nerdete at man sitter å ser på debatt en lørdags kveld..

    Nå stiller ikke RV liste her jeg bor, og ideologisk står de langt unna meg, men i et KOMMUNEvalg tror jeg en mann som Mr. Dahle kunne fått til mye bra her.

  2. Skulle ønske jeg kunne stemme på personer og ikke partier ved kommunevalg. Jeg stemmer heller ikke like Rødt som innehaveren av denne siden, men Torstein Dale må jo være et funn for alle kommunestyrer. Han er det mest solide og redelige jeg kan tenke meg. Hvorfor hadde du ikke han på lista di over flotte menn,- Ida?

  3. Selvisk: Torstein er en innmari flink fyr. I Bergen stjeler vi mye stemmer fra Høyre, fordi Dahle er en flinkere økonom enn dem de har som kandidater til bystyret osv. De er hvertfall langt unna oss ideologisk, men de vil ha en politiker som virker osv (c;

    Livetleker: Haha- ja, det burde han vært. Og ja, jeg kjenner meg igjen til det med personer til kommunevalg. En venninne av meg som stemte på et lite, lokalt sted var litt sånn «jeg tror jeg stemmer på den kandidaten som bor nærmest meg og som jeg kjenner best. Så kan jeg gå på døren deres og klage når jeg er misfornøyd.»

    Sadie: Det kommer an på hva du legger i «reelt». Om det er et reelt valg for deg, eller et parti med reell innflytelse, eller et parti som reelt sett kan få til ting. Nå har vi gjort et bragvalg på landsbasis (vi har ordføreren i Risør, tre inne i Oslo Byråd, tilsvarende i Bergen og Trondheim, vi er større enn SV i Tromsø, aka nesten 9% av stemmene, med 13% i Odda og 27% på felleslista i Notodden som våre to sterkeste kommuner. I tillegg er vi inne med drøssevis av enkelt mandater rundt omkring i alle landets kommunestyrer og fylkesting. I Oslo er vi nå på 5,1% av alle stemmene. Det er f.eks mer enn Senterpartiet) og vi har mye konkret inflytelse der vi er. Om du ikke mener vi er partiet for deg, er det en annen sak. Om vi er et ikke-reelt prosjekt politisk, vil jeg gjerne at du utdyper (c;

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s