Litt nyttig, litt ubrukelig

En kommentar om “Litt nyttig, litt ubrukelig”

  1. Jeg hadde egentlig tenkt å skrive noe pent og klokt om noe politisk noe, kanskje om Gilbert og Gubar som jeg holder på å lese og brenner etter å diskutere med deg, men det får vente.

    Jeg har i dag brutt et prinsipp og sett en filmatisering uten å ha lest teksten på forhånd, og nå elsker jeg Neil Gaiman. Kjære, kjære deg – jeg vet du har prøvd å advare meg – men dette var jo perfekt! Fantastisk! Finnes ikke ord! Stjernestøv på hjernen!

    Nå er jeg altså lei av å vente på at biblioteket skal skaffe flere tekster av mannen- noen har stjålet alt. I morgen den dag, eller kanskje nærmere til helgen, skal jeg altså på Outland og bruke opp resten av pengene mine på ham. Jeg skal selvsagt kjøpe Sandman, men noen har sagt noe om bøker, og jeg tenker jeg går til deg – har du forslag til hvilke bøker jeg bør begynne med?

    Når noe er så perfekt som denne historien, blir jeg glad i hele verden med. Og Virrvarr, jeg elsker deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s