Litt nyttig, litt ubrukelig

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive noe skarpt og velformulert om voldtekt, voldtektsdebatt og de politiske aspektene ved styggedommen etter å ha skrevet om det personlige i innlegget under. Men så følte jeg meg ikke i slaget. Her er et par linker man kan kikke på istedet.

Dagens underskriftskampanje – støtt burmesernes kamp for demokrati

Dagens dust – katolsk prest mener kondomer er fylt med HIV-viruset

Dagens absolutt ubrukelig – virituell bobleplast til å trykke på

Dagens supersexistiske – herrebladet Che har visjoner for en bedre verden.

Ta på rød skjorte i morgen for å vise solidaritet med folk i Burma.
Virrvarr skriver mer siden.

1 kommentar til “Litt nyttig, litt ubrukelig”

  1. Jeg hadde egentlig tenkt å skrive noe pent og klokt om noe politisk noe, kanskje om Gilbert og Gubar som jeg holder på å lese og brenner etter å diskutere med deg, men det får vente.

    Jeg har i dag brutt et prinsipp og sett en filmatisering uten å ha lest teksten på forhånd, og nå elsker jeg Neil Gaiman. Kjære, kjære deg – jeg vet du har prøvd å advare meg – men dette var jo perfekt! Fantastisk! Finnes ikke ord! Stjernestøv på hjernen!

    Nå er jeg altså lei av å vente på at biblioteket skal skaffe flere tekster av mannen- noen har stjålet alt. I morgen den dag, eller kanskje nærmere til helgen, skal jeg altså på Outland og bruke opp resten av pengene mine på ham. Jeg skal selvsagt kjøpe Sandman, men noen har sagt noe om bøker, og jeg tenker jeg går til deg – har du forslag til hvilke bøker jeg bør begynne med?

    Når noe er så perfekt som denne historien, blir jeg glad i hele verden med. Og Virrvarr, jeg elsker deg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.