Litt om hvor deilig jeg er

Å lage meme-er er en fin ting. Jeg laget en som fikk jenter til å poste bilder av ti menn de synes var sexy, og det er kommet en del riktig spennende lister rundt omkring. Katarina Storalm gikk kanskje spesielt bananas. Det gjør hun alltid ^-^ (I <3 Katarina)

Noen ganger endrer meme-er form. Villkatta gjorde om det som opprinnelig var en bilde-meme til en tekst. Det er kult. Andre ganger kan et meme endre innhold, også.

Jeg er veldig fan av et meme Minneapolise satte i gang som oppfordrer folk til å skrive det de liker ved utseende sitt. En god, overfladisk dyrk-deg-selv-meme, som også har en politisk brodd. Den er jo så himla vanskelig! Det å skulle skrive pene ting om sin egen kropp kjennes nesten umulig og veldig tabubelagt.

Faktisk så tabubelagt at det er blitt omgjort på veien til å skrive ting om hva man liker ved kroppens funksjonalitet. En del har gått så langt som bare å skrive hva de liker ved seg selv, og man får mange punkter av typen «Jeg liker at jeg er flink til å ta ansvar». Dermed er meme-et fullstendig forvandlet.

Jeg vil slå et slag for «ting som er deilig ved meg»-meme’et. Mest av alt fordi det er en så utrolig hyggelig bloggpost å skrive etter en runde med «katarsis», for å sitere Martine (c;

Så- litt om deilige Virrvarr:

 1. Jeg har tykt, tykt, fantastisk hår. Jeg har rett og slett veldig gode hårgener. Farfar er 91 og har fyldig, hvit løvemanke hjemmesykepleien blir stående og stryke fingrene gjennom. Pappa har kraftige, sorte krøller i en alder av 56 og kommer aldri til å bli skallet. Håret mitt tåler å farves så mye at om andre skulle farve det like mye ville falt av og blitt pistrete fjon, det trengs ikke gres fordi det er så glatt at det aldri floker seg og blir ikke fett eller tørt. I tillegg har jeg alltid de lekreste frisyrene, siden jeg har verdens beste venn og frisør som tar seg av den biffen.
 2. Jeg har nesten ikke hår andre steder enn på hodet, øyenbryn og øyenvipper. Dette resulterer i at jeg aldri har barber leggene, fordi ingen ser at jeg har hår der. Du kan dytte nesen din ned på leggen min og se at det er tynne, myke, lyse-lyse hår der. Og det kommer du ikke til å gjøre før jeg sier «Jammen jeg har aaldri barbert dem!» Ellers er det sparsomt med hår. Jeg pleide å tro at ingen hadde hår i rumpa. Senere har det kommet frem at det bare var meg 😀Sofia Loren
 3. Huden min er også magisk. Den er melkehvit, blir aldri brun eller solbrent, har perfekt fuktighetsnivå og trengs aldri å smøres. Jeg kan legge meg i solen og sove i seks timer midt i juli og være like hvit. Ikke får den særlig med kviser, ikke blir den tørr og ikke har den rynker. Mest av alt kjennes den ut som huden til et barn. Hvorfor? Jeg renser ikke, bruker ikke peeling eller noe i den stilen, og ignorerer den for det meste. Men de åtte literne med vann jeg drikker hver dag kan jo ha noe med saken å gjøre….
 4. Store DD-cup-pupper. Yay. They are OK ^-^
 5. Stor, fast rumpe som står i god stil til de store puppene, slik at jeg kan kle meg til timeglassform når jeg vil….
 6. Ingen cellulitter. Selv om jeg veier mer enn dagens Twiggy-ideal, er jeg rund, myk, hvit og fast uten klær. Ikke dissende eller valkete. For å sitere Øystein Wolf: «Hun må ha nispist boller og danset jazzballett. Hun har den mest perfekte fettfordeling jeg har sett.»

Da synes jeg Maren, Anniken og Lucbaby kan fortelle meg hvor deilige de er. Alle andre som ikke har prøvd, oppfordres også.

Dagens positive, rett og slett!

, ,

14 kommentarer til “Litt om hvor deilig jeg er”

 1. Drikker du virkelig åtte liter vann hver dag? 😀
  Hvordan klarer du det? Jeg prøver å drikke mye vann, men som regel “glemmer” jeg det :p

  Fin post, forresten ^^

  Ithil’s last blog post..[Den engelske mafiaen]

 2. Nå har jeg fått ut finger’n og skrevet deilig-post jeg også. Hurra! Du høres kjekk ut 😀

 3. Litt av poenget er å jekke seg opp, og det er en god sak. Det er en utbredt oppfatning at det er teit å jekke seg opp, og da er det lett å glemme at det først er sånn en får overblikk over verden – ved å jekke seg opp. Godt jobbet, Grevinne!

 4. Wow. Nå har jeg nettopp skrevet en post om min deilighet. Jeg tror jeg trenger å bli jekket ned litt. Eller vent – ikke gjør det – jeg har det så godt akkurat nå…
  *være vannvittig overlegen*

 5. Åh, supermannhørsel! Det høres ut som et ypperlig element å blande inn. Jeg er for!

  Engeline: Lang kø? Nå følte jeg meg populær ^-^
  Som Betty Boop sier: «Slapp av, alle får!»

  Livetleker: Yay, tusen takk (c;

 6. Vi får blande inn en liten bit av kjæresten også, han har alt for god hørsel, på linje med supermann (selv om jeg har inntrykk av at supermann klarer å koble ut lydene når han prøver å sove på natta, det får ikke kjæresten til).
  Forhåpentligvis veier det opp for to dårlige 🙂

  Engeline: Jeg har sneket meg forbi køen og inngått en avtale, hah 😀

 7. Jeg lurer på om jeg får bli deg i mitt neste liv om jeg er veldig veldig snill…. *krysse fingrene*

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: