Propaganda, mine damer og herrer!

3 kommentarer om “Propaganda, mine damer og herrer!”

  1. Hvem sa du jeg skulle ta kontakt med?

    Søknadsbeskrivelsen passer nemlig meg perfekt, jeg er langt på venstresiden, har innovertiss og oppdaterer bloggen min flere ganger i uken. Og da min blogg blir mer personlig enn politisk, fordi jeg for det meste skriver for mer upolitiske venner, vil jeg fryktelig gjerne ha et forum hvor jeg kan utfolde meg som den tungt funderte kommunisten jeg faktisk er. Hva sier du, hvor sender jeg inn søknad, og tror du de vil ha meg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.