Machokrim, bestselgere og snømenn.

8 kommentarer om “Machokrim, bestselgere og snømenn.”

 1. Emilie: Åh, jeg er også lettskremt. Gjett om. Jeg var redd for at det skulle være en mordersnømann utenfor døren min gjennom hele boken, trass i at jeg bor i annen etasje og at det er varmekabler i gulvet (c;

 2. Jeg er så enig med deg! Er ikke noe glad i krim jeg heller, hvertfall ikke moderne krim. Nå likte jo jeg den ene Nesbø-romanen jeg har lest, men ellers er jeg enig i at alt er så forutsigbart. Hvis vi trenger penger,så vet vi hva vi skal gjøre. Da er det bare til å sette seg ned å skrive krim etter oppskriften:)

  Eldre krim som av Agatha Christie og lukkede rom mysterier er mye mer spennende hvertfall!

 3. Jeg liker krim. Denne har jeg lest jeg også, og du har i grunnen rett i alt du skriver. Likevel likte jeg den. Det er noe med stemningen. Litt sånn: Skrem meg litt mer, da 😉

 4. Jeg liker kriplydbøker, særlig viss de har noe å gjøre med ingvar ambjørnsen. Jeg liker også krimtv, men for meg er krim best om det er destillert ned til et par tre timer. Krimbøker er som aviser med alt for mye dill og dall og drapssaker som vi følger i media, – jeg blir utålmodig, jeg skulle ønske de kunne bli ferdig snart!

  m

 5. Ida Anette: Ja, skorter det på penger blir det krimromaner (c;

  Livetleker: Haha, så gøy! Det verste/beste er at jeg kan skjønne at den er likandes, siden den er skummel og nifs, og dermed faktisk holder det den lover.

  Marthe: Enig, det skal ikke vare lenge. Jeg synes Radioteaterkrim er passelig lang.

 6. når du beskriver karakteren hans, høres du mest misunnelig ut på de kvinnene i boken som får sverme rundt han? dessuten tror jeg folk liker å lese om noe som ikke enhver han opplevd.. for det er kanskje litt mer spennende å lese om harry og damene, enn hver gang mor og far går til sengs, slitne etter en lang dag på jobben, eller først må jo de mate ungene selvsagt?
  er bare mitt synspunkt 🙂

 7. Harry Hole: Hahaha, nei. Jeg er ikke misunnelig. Jeg tror derimot at Nesbø skriver Hole på en måte som skal få ham til å virke litt tiltrekkende, og det er den delen jeg forsøker å beskrive. Jeg er veldig lesbisk når det kommer til kjedelige krimhelter.

  Hadde han skrevet det spennende og godt, er det mulig det ville intressert meg, men det er sloppy skrivekunst i boken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s