Anstendige herremenn og rosa sko

16 kommentarer om “Anstendige herremenn og rosa sko”

 1. Jeg tror de to «anstendige» herremennene har et veldig kjedelig liv. Derfor er det mest spennende de kan gjøre i løpet av en dag, å sukke av noen med rosa sko, for så å ønske at DE også kunne ha gått med rosa sko når DE var unge.

 2. Vel, jeg er pladask forelsket i de nye skoene dine. Enda mer enn i mine nye vintersko faktisk (for de er sorte og kjedelige i forhold selv om de har striper og kunstpelsfor for frysedamer).

  Minner meg litt om de årene håret mitt var ca 1 cm og vekslet mellom å være hvitt, lilla, turkis, grønt, blått (osv). Da var jeg ikke særlig anstendig jeg heller. Og vil fremmede glodde på meg, snakket til meg, pekte på meg og ellers kommenterte meg. Men så smilte de masse til meg også og det var veldig fint.

  Nå derimot er jeg anstendig voksendame. Nesten. Jeg gjør opprør med grønne og orange-stripete strømper og boots til de skikkelige klærne mine og det skikkelige håret mitt. Helt anstendig blir jeg nok aldri!

 3. Herlig, herlig, morsomt og levende beskrevet.
  Så deilig å le litt. 🙂

  Hilsen Svigermor, hun som er gift med han som fant og kjøpte skoa du ikke kommer til å miste eller glemme igjen noe sted… (kanskje)

 4. Jeg har også sånne føtter som kun trives i solide, lave sko. Og da gir jeg dem det jeg, komfort er ikke så dumt det.

  Skoa dine var forøvrig kjempetøffe!

 5. Flopsy: Takk! Lave, gode sko ftw!

  Lene: Nei, jeg tror ikke jeg får lov å glemme disse et sted- de lyser nesten i mørket (c;

  Delirium: Omg! Organge og grønn-stripete strømper! Fantastisk! Jeg har hatt en centimeter magentafarvet hår. Det var veldig digg, selv om håret ble litt slitent av så sterk farve.

  Martine Votvik: Thænk ju!

  Bla: Kjedelig- hmja. Jeg tror også de gjør hva eff de vil fordi de synes de definerer hva det vil si å være en anstendig herremann (c;

 6. Jeg er ikke helt som deg. Jeg har sko, støvletter og sandaler i alle farger og fasonger. Klær er jeg ikke så opptatt av, men sko!! Det er en skam at jeg fikk utlevert en så lang kropp at høye hæler ser stygt ut.

  Posten din fikk meg til å tenke på sjokolade. Jeg har det på samme måte med sjokolade som med sko. Må ha!

 7. Du har nok rett om «anstendige» mennesker. De er bare selvgode og lever dødskjedelige liv. Det er derfor de har så stort behov for å kritisere andre og gi stygge blikk.

  Jeg har forresten lilla Dr. Martens. De får også rare blikk fra tid til annen, men så langt har ingen vært direkte uforskammet.

 8. Endelig en post som passer til beskrivelsen av bloggen din, Virrvarr, her er det både vims og lims.

  Og for noen dritlekre sko!!! Dem kunne jeg gått med, og folk som ikke skjønner det får bare fortsette å pelle seg i nesa.

  Jeg ble nesten litt rørt av historien din. Den første gangen jeg hadde bursdag etter at jeg ble kjæreste med Thv, så fylte jeg femten år. Svigerfaren min spurte Thv hva han trodde jeg ønsket meg til bursdagen min, for han hadde så lyst til å gi meg noe. Thv skyndet seg å nevne et par sko han visste jeg hadde sett på, et par indianermokasiner. «Kjøp dem til henne fra meg», sa min svigerfar. Jeg husker ennå hvor utrolig hyggelig det var. Med de skoa sa han at han likte meg og at han syntes det var fint at jeg var kjæresten til sønnen hans. Og siden han døde allerede da jeg var 18 år, så føles det ekstra viktig at han fikk sagt det med en gang. Så vet jeg det, – at jeg var velkommen altså.

 9. Jeg vil aldri kunne bli en Vampus. Jeg har bare ett par jeg går rundt i… Med mindre man tenker på alle idrettskoene mine da, (fotballsko med ispigger, fotballsko til grus, fotballsko til kunstgress, fotballsko til gress, fotball og innebandysko til innendørsbruk, løpe- og basketsko, snowboardstøvler, langrennssko.) men det telles vel ikke…

 10. Det var forresten Sigurd, som eksperimenterer med WordPress…

  Skal skifte til WordPress snart, jeg må bare finne ut av hvilke Widgets og themes jeg vil ha først. Da kan jeg begynne å satse litt mer på blogging utad. Ikke bare til kjenninger… Har du noen råd å gi? Synes du Rød Himmel er et greit bloggnavn. Jeg skal sannsynligvis kalle meg Nammu, som er den første kjente «gud» (Sumer), som skapte himmel og jord…


  PS. Jeg skulle kalle meg Rødtester, for å teste ut… Det gikk litt sent opp for meg hva jeg kalte meg da jeg fjernet ø til o… Er jeg den eneste som tenker koffert?

 11. Jeg har strømpedilla – som betyr at jeg har mange rare. Internett er min venn…

  Det gikk hardt ut over både hår og hodebunn den perioden. Klipte det hver tredje uke, bleket ned og hadde i hårfarge. Fin-fin var jeg, men måtte gi meg selv en pause hver gang hodebunnen nesten falt av!

 12. Mona: Artig for deg ^-^ Jeg spiser ikke sukker heller, så det blir lite sjokolade og sko på meg sånn i den store helheten. Hver sin smak osv.

  Livetleker: Haha- ja! Her var vimseposten. Jeg har nok vært mest konsentrert og velformulert-Virrvarr i den siste tiden ^-^ Og ja, det er definitivt Virrvarr-sko!

  Marina: Jess! Og lilla er også knall!

  Sigurd: Hot, WordPress eier. Men jeg ville hatt et lysere team når du har så mye tekst …

  Delirium: Oo- er det bare ebay eller har du spesielle sider du finner dem på? Jeg vil ha stripestrømper!

 13. Stripestrømper? Det får du i en butikk som heter Chock i Göteborg. Den ligger like ved Brunnsparken i retning SAS-hotellet. Lysten på stripete strømper er en meget, meget god grunn til å reise til Göteborg. Akkurat nå kan jeg faktisk ikke komme på noen bedre grunn.

 14. http://sock-dreams.com/_shop/edit/index.php

  Bestille for under tollgrensen koster deg 10 dollar i porto som er «ingenting» for tiden. Jeg pleier å bestille for akkurat så det sniker seg under tollgrensen.

  Elsker de strømpene deres som går til midt på låret! Men kan hende du må bruke strømpebånd med dem, det må jeg (men det lager man kjapt selv av litt bred strikk av den typen barn har under skoene på lekedressene sine og et par knapper).

  Har aldri kjøpt strømper på ebay faktisk. Bare smykker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.