Jubileum og kallenavn

10 kommentarer om “Jubileum og kallenavn”

 1. Gratulerer, både til deg og til bloggen! Jeg får aldeles Fredrikstadlengsel av å lese.

  Kallenavn er en bra ting. En bygger sin egen identitet opp, og det er merkelig mye lettere å plassere de ting en selv liker, i en karakter med sitt eget navn. Dette var en post til te og ullteppelesning!

 2. Jepps. Lille virrvarr minnet meg alltid om dilirium, men det var kanskje meningen?

  Jeg skulle egentlig veldig gjerne ha bytta bloggenavn til frosk, men det er en slem person som har tatt det fra før. I 2003.

  Hadde jeg kunnet spore opp personen, kunne jeg bedt henne donere meg navnet, men det kan jeg ikke. Hun har nemlig aldri skrevet en eneste bloggpost. Det er litt ergerlig.

 3. Haha, vanlige ord og navn er både vanskelig og kjedelig å huske.
  Da er det mye bedre med mine egne. ;D
  Om dagen er jeg vel ikke like kreativ på den slags.
  Går mest i navn som Erikas venn NESE~!, Mathias’ klassevenninne Øyne, og Allegra Maries og min kjære bartender PANNE. (ikke den samme som EAs Panne fra The Shield, da jeg syns han burde hete Tann-Gard)
  Though, jeg har omdøpt ThorTerning til Fiddlesticks.
  Og er det et navn han har tatt til seg?
  Jada. Han heter det på MSN om dagen.

  Sucky ducky quack quack, howd’ya like that?

 4. Hurra for deg Virrvarr, og gratulerer med jubileum! Posten din var artig lesning, kjekt å se at det finnes flere der ute med et nært forhold til kallenavnet sitt. Fint bilde også, synes slett ikke at hverken du eller den grønne sløyfa var noen skam for menneskeheten 😉

 5. Gratulerer med blogg-jubileum og bra historie bak kallenavnet! 🙂 Du har en flott blogg det er morsomt å lese og følge med på.

 6. Gratulerer med dagen. Nå føler jeg meg kjedelig jeg, som ikke blogger under aliaset jeg ellers bruker på nett. Men…. men… det er aldri for sent, eller? Har i grunnen aldri slått meg at nick er så gjennomtenkte. Men de er kanskje det.

 7. Grattis!
  Jeg funderer ofte over kallenavn, og har hoppet litt fra navn til navn. Jeg har hatt mange kallenavn gjennom tida, men ingen passer lengre. Noen kallenavn var litt nedsettende, de vil jeg ikke ha. Andre var utbroderinger av navnet mitt. (Siggy, siggen, Langkassett) Andre igjen handlet om min ferdigheter på forballbanen, som jeg ikke har lengre. (Elgen og Jernhesten, pga. lange steg og kondis)
  Den siste kategorien nicks er det jeg som har funnet på (av og til opprinnelig rollespillnavn) og prøvd å indoktrinere de nickene hos venner.
  F.eks. Naminü er nettspill-nicket mitt, det er en utbrodering av navnet Nammu, som er det som skapte de første gudene i den første mytologien vi vet om. (Sumerene) Men navnet var opprinnelig en karakter i en Star Wars-rpg-session…

  Jeg ble skuffet både da jeg fikk årbok-nick i 10nde og russenavn i tredje fordi de var for upersonlige (Henholdsvis «Beckham» og «Skjegget Guevarra»)

  Jeg skulle ønske jeg hadde en tryllekunstner som kunne navngi meg. Eller kanskje bare en navnehatt som i Harry Potter.

 8. Marthe: Ja, litt Delirium, men lysere og mer happy (c;

  Enigmaticphoenix: <3! Nese og panne funker også fint ^^

  Flopsy: Takk! Og takk det samme- jeg koste meg jo med posten din. Mitt kallenavn har da ikke fordelen av at man føler seg litt som en Beatrice Potter-figur, det er jo det koseligste i hele verden 😀

  Serendipitycat: Åh, nå ble jeg superglad!

  Rigmor: Ja, jeg tror de er ganske gjennomtenkte. De kan hvertfall være det. Ellers er Rigmor et barskt navn, Ida er det litt mindre sus og klem i, synes jeg. Det er ikke sikkert at du trenger et nick.

  Sigurd: Unnskyld, men jeg lo Veldig Godt av tanken på at du har blitt kaldt Elgen. Du ligner litt, min venn 😀

 9. Gratulerer hjerteligst med jubileet, og måtte bloggen leve lenge, lenge!
  Du er en stor inspirasjon i mylderet av blogger i den Ville Veven, og bloggen din er en av de få jeg faktisk leser jevnlig 😉

  Vi sees til uka, kjære Ida! Klem frå Lone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s