14 kommentarer om “Mr. Jackson i Dagbladet

 1. Har lest. Ikke mitt område. Lærte mye 🙂 Oppklarende. Ryddig. Bra. Endte med msn-diskusjon mellom meg og sønnen mens vi leste i hver vår ende av landet. Mrsmt! Flinke, flinke mannen! Ser på bildet: Var gutt, blitt diger mann!

 2. Esquil: Takk! Mannen min er best-best, rett og slett ^.^

  Livetleker: Han er flink og han er kjekk 😀

  Lene: Skryt i vei, jeg regner med at du har distribuert linken overalt?

  Danny: ❤

 3. Så dere mitt svar da? Det er et essay jeg alltid klipper og limer inn i debatter om fildeling.

  Ante ikke at det (essayet mitt) var så rødt… Jeg stemmer personlig blått 🙂

 4. Tobben: Har du hele essayet ditt et sted? Jeg driver og leser kommentarene dine atm.

  At du mener røde ting på dette temaet betyr antageligvis at du har skjønt poenget og er skikkelig oppdatert ^.^

 5. Det du ser der ER essayet.

  Jeg vet ikke om jeg får kommunisert godt nok i «essayet» at det knapt er mine egne meninger jeg formidler. Det er snarere hva jeg ser som en nødvendig følge… «Den usynlige hånd» snakker de om på BI, den vil gjøre seg gjeldende her også.

  Som sagt, jeg ble ganske vims når jeg leste din manns kronikk. Jeg er «god og blå», men har oppfatninger som går rett hjem hos illrøde kommunister? Hehe 🙂

 6. Så bra vi rotet til hodet ditt. Da har mannen gjort en god jobb. Føl fri til å lese «Fremtiden er fantastisk», som jeg linker til på sideoversikten min. Det er min artikkel der jeg går marxistgrundig hva jeg mener om temaet.

  Ellers- jeg skal lese essayet to ganger når jeg er ordentlig våken, så skal jeg kommentere på Dagbladet, også. Du har jo fått mye skryt og anbefalinger, så kommer Mr. & Mrs. Jackson med skikkelige kommentarer til deg i morgen (c;

 7. Åh. Jeg har nå deltatt i en dagbladdiskusjon for første gang i livet.

  Ikke værst bare det!

  Men han er nå flink denna mannen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..