Mr. Jackson i Dagbladet

Fulgt med på Piratdiskusjonen i Dagbladet? Idag har mannen min en kronikk, og han er selvsagt lurest. Les og skriv fine kommentarer til ham. Hurra!

, , ,

14 kommentarer til “Mr. Jackson i Dagbladet”

 1. Åh. Jeg har nå deltatt i en dagbladdiskusjon for første gang i livet.

  Ikke værst bare det!

  Men han er nå flink denna mannen.

 2. Jeg tok like godt og anbefalte den på siden min også jeg. Så får han noen danske lesere også. Det er jo de danske som frekventerer siden min.

  Ha en fin dag.

 3. Så bra vi rotet til hodet ditt. Da har mannen gjort en god jobb. Føl fri til å lese «Fremtiden er fantastisk», som jeg linker til på sideoversikten min. Det er min artikkel der jeg går marxistgrundig hva jeg mener om temaet.

  Ellers- jeg skal lese essayet to ganger når jeg er ordentlig våken, så skal jeg kommentere på Dagbladet, også. Du har jo fått mye skryt og anbefalinger, så kommer Mr. & Mrs. Jackson med skikkelige kommentarer til deg i morgen (c;

 4. Det du ser der ER essayet.

  Jeg vet ikke om jeg får kommunisert godt nok i “essayet” at det knapt er mine egne meninger jeg formidler. Det er snarere hva jeg ser som en nødvendig følge… “Den usynlige hånd” snakker de om på BI, den vil gjøre seg gjeldende her også.

  Som sagt, jeg ble ganske vims når jeg leste din manns kronikk. Jeg er “god og blå”, men har oppfatninger som går rett hjem hos illrøde kommunister? Hehe 🙂

 5. Tobben: Har du hele essayet ditt et sted? Jeg driver og leser kommentarene dine atm.

  At du mener røde ting på dette temaet betyr antageligvis at du har skjønt poenget og er skikkelig oppdatert ^.^

 6. Så dere mitt svar da? Det er et essay jeg alltid klipper og limer inn i debatter om fildeling.

  Ante ikke at det (essayet mitt) var så rødt… Jeg stemmer personlig blått 🙂

 7. Esquil: Takk! Mannen min er best-best, rett og slett ^.^

  Livetleker: Han er flink og han er kjekk 😀

  Lene: Skryt i vei, jeg regner med at du har distribuert linken overalt?

  Danny: <3

 8. Esquil:
  Takk 😉

  Livetleker:
  Hils Ink! Flott du fikk noe ut av artikkelen. Bare spør om det var noe som var uklart eller noe du lurer på/er uenig i.

  Lene:
  Det har du da alt gjort? 😛

 9. Har lest. Ikke mitt område. Lærte mye 🙂 Oppklarende. Ryddig. Bra. Endte med msn-diskusjon mellom meg og sønnen mens vi leste i hver vår ende av landet. Mrsmt! Flinke, flinke mannen! Ser på bildet: Var gutt, blitt diger mann!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: