Tegneserier i tordenvær

Emo kommer på besøk til meg i tordenværet.

Emo og jeg innser vi må konkurere idag, men drikker te for det.

Jeg heier litt på alle tegnebloggere, men mest på meg selv.

Så- Streck og jeg er mot hverandre i cup’en på Tordenbloggen idag. Gå og stem på Revolusjonært Roteloft, og legg igjen en kommentar aller helst. Pretty please? Og sjekk ut bloggen til Streck også- både for å bli kjent med den fabelaktig søte emo-fuglen og for å besøke Tordenbloggens eneste svenske deltager!


21 kommentarer til “Tegneserier i tordenvær”

 1. Mona: Manden har jo sånt snaisent digitalt speilreflekskamera. Eg kan bruke det. Men eg får ikkje putta bileta inn i datamaskina. Då må ein ha ein dings. Og eg veit ikkje kvar den er.

 2. – Ja folkens, det er dette som er god sportsånd.
  – Det har’u helt rett i, Arne.Virrvarr viser her stor styrke både offensivt og defensivt.

 3. Mona: Yay! Bamboosa-stemmer!

  Oda: Det var skikkelig koselig å sitte og tegne emo i går, også. Crossover eier, det har jeg også alltid ment ^.^

 4. Haha, dere er utrolig søte, både du, emo og stiftet. Kult når figurer besøker hverandres tegneserier, det har jeg alltid synes. Utrolig synd at jeg ikke kan stemme på deg idag, men jeg tror du går videre, så jeg får sikkert sjansen i neste runde 😉

 5. Brage: Ja, jeg planlegger å gjøre dette oftere (c: W og mitt sitt prosjekt går skikkelig bra, vi er ganske mange sider på vei nå. Vi skal ha en runde med at andre ser igjennom og kritiserer før vi tusjer og sånt.

  Stiftet: Ja, jeg tenkte Emo trengte å få sitte under pledd og drikke te ^.^ Det var veldig morsomt å kopiere figuren din, sånn til orientering.

  Sigurd: HAhahahhahah! Du er syk i hodet, Sigurd Langseth! Men jeg liker deg så godt!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: