Jeg blir romantisk av snø

22 kommentarer om “Jeg blir romantisk av snø”

 1. Jeg grein da vi sang sangen din inni teltet på bryllupsfesten deres – det var det mange som gjorde forresten …… og jeg griner når jeg leser den her.
  Jeg er en heldig mor og svigermor 🙂

 2. Fantastisk! Et par som dere gir meg troa på kjærleiken tilbake, uansett hvor langt nede i jorda man befinner seg mentalt.
  Og nydelig sang! Jeg skal også skrive en sånn en til min mann, hvis han en gang dukker opp 🙂
  Klem

 3. Du har fått andre på gråten her på roteloftet før. Nå er det på nippet at du klarer å nå inn gjennom metalllagene til blodpumpa mi også. Jeg vil også ha en søt geek til kjæreste. Hvor finner man sånne? Bolsjevika? (*Melder seg på neste sommerleir.*)

 4. Thv og jeg har vært kjærester siden vi var like unge som dere var da dere traff hverandre, og nå har jeg lest at sånne forhold har veldig gode odds.

  De beste går først, Virrvarr, – sånn er det bare.

 5. Danny: Jeg er en heldig kone ^.^ *nuss* (ok, nok kliss i kommentarfeltet)

  Martheglad: Sirkusbryllup rocket! Og ja, vi er søte. Du var jo en av de første som så oss kysse noensinne, og den første som kalte oss søte, også.

  Lene: Sippete svigermor, tusen takk (c;

  Villkatta: Tusen takk 😀 Godt å høre fra deg ^.^

  Sonja DaA: Oi, du tok effort og sang med! Nå ble jeg skikkelig glad, altså! Yay!

  Sigurd: Hihi, du har jo kjennskap til hvor forlovelsen fant sted og alt mulig. Hyggelig å høre at jeg rørte deg litt ^.^

  Mona: Yay, jeg er også heldig. Tross alt, jeg får jo spise maten til svigermor 😀

  Anja: Ja, jeg koser meg! Idag var jeg med noen venner på Vettakollen og leide en hest i snøen. Jeg trodde jeg var fanget i en barne-tv-julekalender, made in NRK (c; Hurra, og velkommen som kommentator, btw!

  Livetleker: Aaww, du og Thv er søte. Og oddsen virker god, ja (c;

  Rigmor: Frihet, Marx og Linux rokcer mine sokker ^.^

 6. Esquil: Vi kan ha henne på deling. Hun knerter to glass vin, slenger seg i bilen, sparker kommunepolitikere på leggen og kjører i grøfta, girer og tar fart og kjører opp igjen av grøfta. Ingen er som farmor 😀

  Hun har også uttalt følgende etter å ha møtt min tilkommende ektemann: «Du kunne jo funnet deg en neger, Ida Sofie! Så ville du fått pene, brune barn! Det hadde vært noe det!»

 7. Jeg er i grunnen ganske imponert over etternavnet, Jackson, jeg tror jeg kunne giftet meg av den grunnen alene. Det svinger som fy 🙂

 8. Ja, ikke sant? Jeg var sånn «Jeg skal jo være politisk korrekt og beholde mitt eget etternavn og….og det hadde vært kult å være Mrs. Jackson, hmm?»

 9. Så fin sang dette var! At jeg ikke tenkte på det. Da hadde jeg sluppet å grue meg i ukevis. Gratulerer videre i Tordenblogen, forresten. Jeg var borte noen dager og fikk visst ikke stemt 😦

 10. Nå ble jeg litt romantisk anlagt også på en helt vanlig mandag! Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke leste denne posten før i dag, men det er jeg sannelig glad for sånn i retroperspektiv.

  Dessuten er det undervurdert å se Mannen i Sitt Liv fortære kilovis med klementiner. Det er fascinerende rett og slett. Og dessuten lukter Kent bare klementin for tiden – og det er jo en hyggelig lukt ;o)

 11. Petter: Tusen takk 😀 Sang var min lure løsning så jeg slapp tale, ja. Du trenger bare en gitarkyndig venn du kan alliere deg med (c;

  Farmer: Tusen takk, veldig hyggelig å høre (c;

  Delirium: Plutselig romantikk rocker! Haha, klementiner er bra! Rosiner lukter ikke så mye, men jeg tror ikke jeg skal klage. Vi har søte kjærester 😀

 12. Vi har veldig søte kjærester. Og så kunne kjæresten min forklare meg den med å bli lenket til sengen fordi jeg ikke leste den typen form for nerdsk ;o)

  Og så er det så fint når folk vil gifte seg synes jeg. Det høres så sinnsykt romantisk ut! Egentlig er jeg godt fornøyd med at jeg fortsatt synes sånt høres romantisk ut etter at vennenene mine nå ikke bare gifter seg, men skiller seg også…!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.