Glad kanin!

Kaninen ble glad fordi vi vant!

Squee! Tusen takk til alle som stemte på meg i går. Se, så glad kaninen ble! Imorgen skal jeg ut mot Flopsy, i noe så fancy som Tordenbloggens kvartfinale. Spennende-spennende. Også jeg som er så glad i Flopsy. Vi får se hva slags valgkampgreier jeg får stablet på bena i løpet av dagen… Ellers må jeg bare si at det har vært veldig, veldig artig å henge med så langt, og at jeg håper alle vennene mine holder ut med meg, selv om jeg maser som en gal at de må stemme på meg flere ganger i uken nå.

Ellers- kaninen er egentlig stjålet fra et tegneserieprosjekt som Wilhelm og jeg jobber med om dagen, så dette var en slags tjuvstart. Dere skal få allverdens tid til å bli kjent med den senere, også. Tusen takk til alle som har sagt pene ting, både her og i Tordenbloggkommentarfeltet. *danse*


10 kommentarer til “Glad kanin!”

  1. Joakim: Fy deg ^.^

    Danny: Bah. Ikke mat. Kjæledyr. Jeg spiser hunden din!!!!1111one

    stiftet: Aaa- flinke Katrine! Dette må jeg kikke mer på! Killer Bunnies rocker- gleder meg til å se med fra deg 😀

    Sigurd: Du er så gammeldags.

  2. Det vanligste ville vært å si “Stem på meg, ellers blir det kaninstuing.” Du har et godt hjerte, virrvarr 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: