Kvartfinale, Flopsy Paddington og dagens serie

Jeg skal ut mot Flopsy!

Vi finner ut vi har en del til felles…

tordenflopsy3.jpg

Idag er det kvartfinale i Tordenbloggen og jeg skal ut mot Flopsy! Hvis du ikke skjønner hvorfor jeg har tegnet henne som Paddington, kan du lese her. Ellers- gå hit for å stemme, og stem så det svir! Skriv pene kommentarer til meg- du vet du vil!

Er du innom her bare for å lese fantastiske Virrvarr og ellers lurer på hvilke bloggere en bør stemme på idag? Gjør det enkelt og stem som Virrvarr, vel!

Idag skal jeg stemme på Avil, fordi jeg håper at hun får promotert boken sin om hun får god plassering, jeg stemmer på Minneapolise fordi hun er smart, velformulert og ujålete og på Esquil fordi han får meg til å le, gråte og er den som har tatt vare på meg hele veien i mystiske bloggerland. De andre kanidatene er også knall, men dette er oppskriften du skal følge om du vil være 100% Virrvarr. Og det vil vel alle?


10 kommentarer til “Kvartfinale, Flopsy Paddington og dagens serie”

 1. Frikke: Nei, hold kaninen glad! Og tusen takk, jeg ble veldig glad 😀

  Avil: Ja, valgkamp til alle mine favoritter idag (c;

  Flopsy: Da kan du sende meg adressen din, vettu ^.^

 2. Har ikke hjerte til å gjøre kaninen trist…
  ..altså, du får selvfølgelig en stemme fra meg! 🙂

  Btw – veldig fine, artige og søte tegninger du lager!

 3. Flopsy: Så bra du likte den! Du kan jo få orginalene i posten om det frister, men de er uten farve, siden jeg har gimp’et disse her. (linuxversjonen av Photoshop, til orientering)
  Tusen takk, det blir gøy å se idag, det er artig å ha kommet så langt i det hele tatt, jeg var jo ikke med i fjor (c;

 4. Hahahaha!

  Det er bare å bøye seg i støvet her altså. Nok en glitrende tegneserie og Tordenblogg-kampanje, Virrvarr! Og nå også med Flopsy Paddington i en av hovedrollene! Det er en ære å bli tegnet av deg, må jeg si. Nesten så jeg kunne tenkt meg å hatt en kopi av tegningene selv også 😉

  Og det gjør ikke noe om jeg taper heller, hele konkurransen har vært en kjempeopptur for meg. I fjor ble jeg vel nummer 70 eller noe sånt? Kom ikke videre fra første runde. Blogget sporadisk og dårlig, så det var ikke så rart heller….hihi.

  Å bli nevnt i samme åndedrag som fr.martinsen, Lothiane, Fjordfitte og Virrvarr er en stor ære i seg selv det. Så lykke til med kampen!

 5. Det er klart vi vil være 100% Virrvarr 😉

  Det var en interessant chickfight, med paddington på ene sida, og miniskjørt på andre. Utrolig morsomt og kreativt! 😀

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: