Jeg redder Avil og Tordenbloggen

idaserie2.jpg

idaserie3.jpg

idaserie4.jpg

idaserie5.jpg

idaserie1.jpg

Disclaimer: Ingen drager ble skadet da denne tegneserien ble til. Egentlig skulle den være überfancy photoshoppet, men siden vi hadde litt pc-problemer, ble den farveblyant-farvet istedet. Den fete mannen som bare går tilfeldigvis forbi med et sverd, ble laget av Fabian, og jeg hadde ikke hjerte til annet enn å la den bli der. Sånn går det når man mekker serie på café (c;

Ellers- alt dette er jo bare min måte å fortelle at jeg er i semifinalen i Tordenbloggen idag, og at om DU vil at jeg skal komme til finalen og konkurere om tittelen “Norges beste blogger”, må du gå inn her og stemme på meg. Stem gjerne på Esquil, også, siden han skal mot Glamourbibliotekaren og trenger all hjelpen han kan få. Motstanderen min er den sjarmerende Avil, her tegnet som nesten-Rincewind.

Så- stem på meg, og si fra om dere vil ha flere tegneserier i bloggen, sånn uansett ^.^ VIKTIG: Siden noen har vært kjempeteite og spammet poll-systemet har bare kommentar og mail-stemmer telt de to siste gangene. Derfor- stem i kommentarfeltet! Do it!


19 kommentarer til “Jeg redder Avil og Tordenbloggen”

 1. Gratulerer! No ser det ut som om du har vunne, og eg har skaffa meg ein flunkande ny favoritt i finalen!
  Heia Virrvarr!

 2. Ja, vi lyser i mørket! Og vi EIER bloggerby etter dette, sånn utansett. The clash of giants eller noe i den duren.

  Mm. Refresh-knappen, ja.

  Kanskje jeg skal ha kake eller noe? Ja, kake er nok tingen.

  Lykke til, du også!

 3. Me er faktisk dei barskaste evver and evver. Fantasy og teikneserie-duellen. Kvifor kjempe mot kvarandre? Me er på samme lag og allting!
  Okei, no kan eg ikkje klikke fleire gonger på den der Tordenblogg-refresh-knappen, så no tar eg heller ein gammel dansk og ein røyk.
  Og freistar lukke internettet for kvelden (haha).

  Tvi, tvi, min eigen ridder!

 4. Sigurd: Gå og stem, da -slask som du er 😀

  Avil: Så bra du likte den. Vi er ganske jevne her uansett, du være verdig fiende av kanin eller noe i den duren ^.^

  Oda: Takk-takk. Det tror jeg er fordi jeg har det skrekkelig morsomt selv mens jeg holder på (c;

  Goodwill: Yay, takk så masse!

  Ronny: det blir mer tegeneserieblogging uansett, tror jeg (c;

  Undre: Hurra, nå ble jeg superglad for skryt 😀

 5. Via ein annan blogg her (Tordenbloggtid er oppdagingsreise i Blåggeverda!) fann eg ein bit informasjon som eg finn ganske (litt hvertfall?) underhaldande.
  For mens den andre semifinalen står mellom to forskjelligkjønna og heterofile, står altså denne mellom to bifile og likekjønna.
  Tilfeldig? Magisk?

 6. Det er alt for lite tegneserieblogging her i verden. Bare på grunn av det burde du få gullpokal i denne konkurransen. At innholdet er bra trekker heller ikke ned 🙂

 7. Morsom tegneserie idag også. Du overgår deg selv – selv når pc’en gir motstand. Jeg håper du og Esquil vinner hver deres kamp i dag og at dere to kommer mot hverandre i morgen – så jeg oppfordrer alle til å stemme på deg og ham.

 8. Du er så fin, det blir ein glede å tape mot deg i dag. *edel*
  Når alt dette er over, skal eg ta i bruk scanneren eg har fått, og lage teikneserieblågg, eg og.

  Men først: Pennen er mitt våpen! (merkeleg at ein då får skrivesperre av Tordenblågg)

 9. Det er fire verdige vinnere igjen i kåringen, selv om jeg personlig var overrasket over at glamorbibliotekaren er så populær. Mote er et fremmedord for meg…
  Men du er best, og jeg håper du vinner.
  Jeg kan se for meg Avil som Rincewind, og jeg håper jeg får se din versjon av Esquil i finalen, for ikke å snakke om hans valgkampvideo mot deg…
  Heia Heia Heia

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: