Bronse til Virrvarr

21 kommentarer om “Bronse til Virrvarr”

  1. Masse gratulasjoner til deg, Virrvarr! Vel fortjent, skulle helst sett deg gå helt til topps. Men tredjeplass er jo bra da. 🙂 Så håper jeg det kommer flere tegneserier, for de har vært morsomme!

  2. Tilbaketråkk: Finalepost « Haustljos
  3. virrvarr – jeg er bare så sabla treig av meg; jeg gadd liksom ikke å følge med på Tordenbloggen; har jo ikke vært inne på halvparten av de bloggene som ble nominert en gang; også ble det bare til at jeg prøvde å stemme fram favorittradioen min, men han ble jo slått ut av hun som slo ut deg; og hadde jeg liksom fulgt litt mere med da og stemt og stemt og stemt, ja så hadde kanskje din blogg stått der øverst og trona. For nå, skjønner du, har jeg tatt meg tida til å lese. Konklusjonen er: Jeg skal ikke slutte å lese denne bloggen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.