Bronse til Virrvarr

«Er du lei deg?» spør svigermor. Tordenbloggresultatene har akkurat kommet. «Absolutt ikke!» ler jeg. Og jeg mener det. Jeg kan jo ikke si at min seiersrus først og fremst var til stede da jeg ble nominert, og at konkuransen siden har vært en morsom lek og et påskudd for å ta meg tid til å tegne en masse? Jeg mener- jeg ble ikke nominert til Den Gyldne Q, Esquil bare jukset meg inn i siste liten, og jeg hadde en følelse av at jeg var en ny, anonym liten blogger som ikke egentlig hørte til blant de store & skumle. Nå kom jeg plutselig på tredjeplass i Tordenbloggen, og føler meg kulest i verden. Jeg manglet 15 stemmer for å banke Avil i går, og alle dere som står i fare for å bli killer-rabbit-fòr fordi dere er slaskete venner av meg som glemte å stemme igår, har å gå inn på Tordenbloggen, stemme i vei i finalen og sørge for at om ikke jeg vinner, så gjør Avil det. Hun er nemlig hått og kul, dyktig og artig og har bilde av seg selv i telt-truser.

Dette er også min definitivt siste metabloggpost på en stund, etter dette skal det komme politiske, kulturelle, analytiske og provoserende poster om ting som faktisk har noen relevanse.

Tusen takk til alle som stemte på meg i kampens hete i går, og takk til alle som har stemt meg frem så langt!


21 kommentarer til “Bronse til Virrvarr”

  1. virrvarr – jeg er bare så sabla treig av meg; jeg gadd liksom ikke å følge med på Tordenbloggen; har jo ikke vært inne på halvparten av de bloggene som ble nominert en gang; også ble det bare til at jeg prøvde å stemme fram favorittradioen min, men han ble jo slått ut av hun som slo ut deg; og hadde jeg liksom fulgt litt mere med da og stemt og stemt og stemt, ja så hadde kanskje din blogg stått der øverst og trona. For nå, skjønner du, har jeg tatt meg tida til å lese. Konklusjonen er: Jeg skal ikke slutte å lese denne bloggen.

  2. Miriam: Ooo- takk skal du ha! Vel, det var rotterace på slutten, glad jeg slipper å forsøke å nedlegge Glæmbib…

    Avil: Yay, kake!

  3. Masse gratulasjoner til deg, Virrvarr! Vel fortjent, skulle helst sett deg gå helt til topps. Men tredjeplass er jo bra da. 🙂 Så håper jeg det kommer flere tegneserier, for de har vært morsomme!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: