Flink!?!

22 kommentarer om “Flink!?!”

 1. Gratulerer så mye!

  Jeg fikk sms her om dagen med «grunnen til at du får meld. fra dette gruelig ukoslige nummeret, er fordi min egen kjære mobil nå svømmer i kloakken sammen med all verdens uønsket gullfisk. Ja, jeg kom i skade for å skylle den ned i do. Unnskyld meg mens jeg gråter litt.»

 2. Grattis fackbok hörs seröst ut. Hoppas du får tid att blogga. Jag har aldrig sumpat plånboken i dass däremot hamnade mitt finaste Hornermunspel i hålet på ett franskt stådass en gång, jätteäckligt. Men det var ett fint litet munspel såg jag fiskade upp det igen, skøljde av det och talade inte om de för någon, inte ens för han som tjuvlånande det när jag kom tillbaka till bussen. You are a brave girl!

 3. Hahaha, nå har jeg ledd i ti minutter allerede, har et ganske klart bilde av deg med hodet halvveis ned i et offentlig toalett, mens du forhandler om bankkort og penger. You made my examreading-day! 😀

  Og super-gratulerer med bok!!!

 4. Litt berettiget selvskryt og et ønske om å bli gratulert må jo tas på alver, så: Gratulerer, gratulerer, kjære svigerdatter. 🙂 Både med bokprosjekt og redning av lommebok.

 5. Følger du forresten med på alle de 122 linkene du linker til på siden din Ida? Har du 30 timer i ditt døgn, hvis du skriver bok og sånt i tillegg?

 6. Arnfinn: Haha, jeg visste ikke at du var dohumorist-typen 😀 Neste gang jeg gjør noe dumt, skal du få oppdatering.

  Tusen takk til alle som gratulerer meg- hva boken skal handle om blir avslørt etter møtet i romjulen. Da skal det komme en skikkelig beskrivelse.

  Jeg kan røpe så mye som at den handler om «jenter og seksualitet», eller som Mr. Jackson liker å si det: «Puling.»

  Maren: Telefon i do er nesten like bra. Litt lettere, kanskje, siden doen faktisk VIL spise den.

  Sigurd: Men DU har tydligvis ikke noe liv, siden du teller alle innputtene i bloggrollen min 😀
  Og ja- jeg leser ukentlig alt sammen. Noen steder er jeg bare i «kikkermodus», andre steder leser jeg mer grundig. Og ja- jeg HAR et liv. Og høy lesehastighet.

 7. Jess, Ida. Dette blir saker. Jeg føler meg svært så gravid her jeg sitter. Det kan skyldes nybakte pepperkaker, men mest sannsynlig skyldes det den usannsynlig heftige boka vi ruger på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s