Delirium fra Sandman

Denne tegningen er egentlig mest til Delirium (ja, jeg er en treg mailskriver), men jeg tenkte at også andre kunne ha glede av utfallet av Virrvarrs tegnedille om dagen. For uopplyste er dette min favorittfigur fra Neil Gaimans Sandman. wOOt!

wOOt ble forresten kåret til årets ord, om dere ikke fikk det med dere (c;  Jeg vet ikke egentlig hva det betyr, men det er et utropsord som gjør seg i enhver anledning. Litt som «yay». Yay!


20 kommentarer til “Delirium”

 1. Nå fikk jeg lyst til å få tegneseriehår igjen *mimre jeg også*

  Før hadde jeg kortkort hår med lilla og turkis og blå og grønn og alt mulig. Skiftet farge hele tiden. Var så fin atte. …og så begynte hodebunnen min å ramle av pga alt blekemiddelet, så ble det slutten på den historien.

 2. Woot originated as a hacker term for root (or administrative) access to a computer. However, with the term as coincides with the gamer term, “w00t”.

  “w00t” was originally an trunicated expression common among players of Dungeons and Dragons tabletop role-playing game for “Wow, loot!” Thus the term passed into the net-culture where it thrived in video game communities and lost its original meaning and is used simply as a term of excitement.
  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=woot

 3. wOOt equals what.
  Og kan brukes som sjokkert, og som “dette er stas”

  Og jeg liker Dream. Ikke Daniel Hall. Fine Dream.

 4. Nope – ingen gammel Nintendo. Jeg hadde tenkt til å kjøpe en til Kent sa “wii – klassisk kontroller hybrid og laste ned”. Så da ble det sånn. Jeg er glad nok med det kjenner jeg.

 5. Woot?

  Det er vel slik østlondonsungene våre skriver “what”. Jeg visste ikke at det hadde smittet over landegrenser.

  Til neste år
  “innit”.

 6. Nintendo ruler –
  Jeg driver fortsatt og er gammelmodig og spiller på første Super Marioen mens Kent sier weeee og hurra og svosjer på den nye Marioen. :o)

 7. Ahh, nå får jeg lyst å farge håret rosa igjen! Har faktisk nesten sånn grønn genser på i dag også, så det hadde passet bra.
  Du tegner så fint 🙂

 8. martheglad: Ja, hun er best! <3

  Delirium: Hurra!
  Og hjemmekvelder er undervurdert- det er mye artigere med Nintendo og kodekveld og godis! Hils Kent 😀

 9. Og så da jeg løp inn til Kent (som sitter ved sin PC i stuen) ble han veldig glad av den siste posten din som viser at vi ikke er de eneste unge, barnløse menneskene i Oslo som synes det er helt fint å sitte hjemme i ro og fred på en lørdagskveld :o)

  PS. Pakke i posten på vei til deg!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: