Metakreativitet

Jeg får en idé og tømmer hodet.

Jeg lager tegneserie av det som kom ut

Folk har etterlyst tegneserier, så her kommer en til. Som egentlig handler om at jeg sitter og …lager tegneserier. Jupp. Photoshop denne gangen.

26 kommentarer til “Metakreativitet”

 1. Åh, denne var bare fantastisk. Utrolig flott!

  Fikk B på Lit2000 forresten, jeg er storfornøyd og evig lykkelig over å være ferdig. Ble det NOR1302 på deg denne våren, eller?

 2. Martin Liland: Oh, takk skal du ha (c;
  Jeg vet ikke helt hva «gjort det en stund» betyr. Jeg har laget en del. Det er en fin hobby som kanskje kan bli mer enn hobby etterhvert ^.^

 3. Som alltid imponert over deg, Virrvarr! Å gå tur og tenke på ingenting er en fin tid til 3. ruten. Problemet mitt er jo at det er så mye som faller ut mens jeg går – uten at jeg klarer å samle det sammen (rute 4) 😉

 4. Hvis man skriver kort nok så er det kanskje lettere å ikke miste tråden, eller? Her var det ihvertfall noen gode tips å ta med seg. Kjempefin tegneserie også.

 5. Jeg liker tegneseriene dine, og selv om jeg bare har sett noen få, har jeg allerede laget en favorittkategori. Tegneseriene der du forklarer noe enkelt på en vanskelig måte er best. Det handler altså om denne og den som forklarer hva blogging går ut på. Jeg bare elsker dem!

  Mermermermermermermermermermer!!!!

 6. Vi skal skrive mye i klassen min etter jul. Kanskje jeg kunne få lov til å smelle denne opp på skjermen og vise den til elevene mine en dag? Smisk, smisk 🙂

 7. Lene: Takk- takk. Og ja- den siste biten er definitivt mest jobb. Derfor jeg prøver å sammenligne med vasking, spinning og strikking. Det er jo jobb, det også (c;

  Frikke: Woooho! *bluss*

  Petter: Hihi, takk (c: Og ja, jo kortere tråd, jo lettere å holde styr på.

  Emilie: Hurra, nå ble jeg glad!

  Tomas: Awww, sjarmerende. Det er et ord vi liker. Mm. Tusen takk!

  Livetleker: OOoo- nå ble jeg superhappy! *dåne* Selvfølgelig kan du vise den til elevene dine!

 8. Jeg blir skummelt sulten av å lese til eksamen. Nå har jeg spist og spist hele dagen, likevel får jeg lyst å ta et jafs av tankegrøten din (til tross for at jeg vet at det egentlig ikke er ment å være mat engang, det bare ser ut som en grøtbolle når mat er alt man har hodet)

 9. Minneapolise: Hahah, fantastisk! Veeel- om du bare har mat på hjernen, og tømmer hodet…så burde det vel komme mat ut som du kan spise?

  Altså- tankegrøten min er GRØNN, du vet det? Spiser du grønn og giftblå gørr frivillig? o_O

 10. takk 🙂

  … men hadde det ikke vært for Mandrake så hadde jeg kanskje ikke visst hvem Coleridge var en gang… men da jeg nettopp hadde lært å lese, flytta Mandrake i den daglige tegneseriestripen i Adresseavisen, inn i sitt nybygde Xanadu, og da ble det eksplisitt nevnt i serien at navnet kom fra Coleridges dikt om Kublai Khan.. så dermed var det bare å sjekke det lokale folkebilblioteket da… Tegenserier er viktige i allmenndannelsen! 😉

 11. Men hallo!

  Du leser Mandrake- nå er du offisielt min nye favorittperson. Yay og dobbeltyay!

  Jeg lærte også om det fra Mandrake først, faktisk (c;

 12. Stilig! Tror jeg kanskje skal skrive den ut og henge den på veggen, så husker jeg rekkefølgen på hvordan hele prosessen bør være. Hender jeg i all min iver hiver meg inn på feil sted. 🙂

 13. «Favorittperson`? Oj, nå kommer prestasjonsangsten krypene her jeg 😉 Men hyggelig. 🙂 Og morsomt med flere som deler den inngangen til Coleridge..

  Savner Mandrake i Adressa hver eneste dag, jeg.. (avisserien var jo på slutten bare crap, med progresjon som en skogsnile på tunge beroligende kjemikalier, men det var en slags zen i det.. og de kunen jo bare begynt å trykke gamle striper, i stedet for å hive den ut…)

 14. Martin Bekkelund: Takk! Føl fri til å skrive ut og hva enn du måtte ha lyst til- det er bare hyggelig ^.^ De fleste ting blir enklere å huske når du har visualisert dem, så dette er min drøvtygging av noe jeg egentlig gjør svært ofte (c;

  tb: Haha, nix stress.
  Jeg har liten erfaring med Mandrake som avisserie, jeg leste hele, lengre historier i Fantomet da jeg var liten og søt. De nyeste, der Fred Fredrics tegnet, blir dårligere og dårligere jo lengre Lee Falk lever. De eldste er definitivt best, og også de som er frem til midten (som historen om Narda i den intergalaktiske skjønnhetskonkuransen osv)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.