Årets kuleste julegave

Ja, jeg vet det ikke er julaften ennå. Jeg vet at alle julegaver før den 24 egentlig er litt juks, men det spiller ingen rolle. Jeg har fått årets kuleste, superbeste julegave og ingen andre konkurere med den. Den er laget i Paint, som all annen skikkelig kunst – med den populære «klipp og lim»-teknikken. Giveren skal få lov til å forbli anonym, men du skal vite at jeg ble utrolig sippete, hoppe-dansende glad! Ikke bare er det en awesome- tegneseriegave, et kompliment og en veldig miljøvennelig måte å gi presang på. Det er jo meg som Wonder Woman! Yay!

Meg som Wonder Woman!

8 kommentarer om “Årets kuleste julegave

  1. Oioioioi!

    Nå skal jeg ikke si jeg har et all verden til forhold til den tegneserien der, men om det er den nye stilen de skal legge seg på kan jeg faktisk være en potensiell leser altså. :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.