Årets julehilsen- en uke for sent

Her kommer Mrs. & Mr. Jacksons jule og nyttårshilsen. En god del av dere har allerede fått den i papirutgave under juletreet, men nå er den her- til glede for gamle og nye lesere. Merk dere at dette er Mr. Jacksons debut som tegneseriefigur. Godt nyttår!

Julehilsen til gamle og nye venner


13 kommentarer til “Årets julehilsen- en uke for sent”

 1. Minneapolise: Hm, Minnea-figur? Det er ikke den dummeste planen. Kanskje vi skal lage blogge-person-tegneserier, mon tro?

  Emelie: Takk- godt nyttår til deg, også!

 2. Lene: Du kan få en papirutgave du farver selv, men de som fikk den i gave fikk den laminert (c;

  serendipitycat: Yay, det kommer mer om en liten uke nå. Jeg er i gang med noe nytt hele tiden (c;

  Undre: God romjul og alt mulig til deg, også! Jeg er så nysgjerrig på den “Undre i himmelen”-posten din!

  Sonja DaA: Jeg har spilt masse WoW, ingen tinge er som litt “MAD SKILLS !!!!!!!1111111one”, men jeg satte pris på den andre kommentaren, også 😀 Hurra!

 3. Så – en kommentar til min forrige kommentar. Det var nemlig min første kommentar fullstendig i capslock (og med overdrevent mange utropstegn, skjønt det er et virkemiddel jeg kan ha benyttet meg av før) – for så godt liker jeg faktisk tegneseriene dine, at det må ropes ut med capslock på.

  Jeg skrev egentlig først denne forklaringen i den første kommentaren, men den måtte stå i capslock, for ikke å undergrave kommentarens budskap, og den ble så lang og det ble så mye capslock, at det hele miste sin OMPH! og det ble bare en sånn mastete rotekommentar, og det vil vi ikke ha. Øhm – ja, det var vel det jeg ville si i denne omgang. Og god jul og godt nyttår til deg og Mr Jackson også!

 4. Herlig! Fikk vi den i papirutgave? Jeg vil ha den på papir jeg også!
  Hilsen mora til Mr. Jackson, svigermor og kona til han som Mr Jackson tar etter……

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: