Dagbokdrømmer

I natt fikk jeg bilnøklene til hodet mitt, og mange hjelpsomme fabeldyr dyttet meg opp i førersetet. «Værsågod, her har du kontroll!» Ordet kontroll avsluttet drømmen, og jeg satt lysvåken i sengen og klokken var halv syv. I tillegg kom jeg i rydde-vaske-fikse-modus. Snille hjernen, den skulle hatt premie.

Oppdatert: Hjernen min fikk premie! Og for en fin premie: en spillevende premie-pokal fra Tomas! Jeg har en utrolig fin dag- det er offisielt!

premiepokalen
,

4 kommentarer til “Dagbokdrømmer”

  1. Premie herved avsendt, pr. epost! føl fri til å poste premien sammen med posten din, som jeg syns var veldig søt! 🙂

  2. Den følelsen høres helt herlig ut.
    Jeg skulle gjerne hatt den drømmen der noen ganger – kanskje hjernen min finner på å låne den en natt..?

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: