Elite-meta-vås: Virrvarr har sin egen vri

Jeg smugkikket på den forrige elitedebatten, og ble overrasket over at det kom en til nå. Jeg bryr meg ikke kjempemasse. Med mindre noen kaller meg elite, da. Da blir jeg superglad og føler meg superkul og viktig (c; Det tror jeg alle som blir fremstilt som «elite» blir. «Uff, JEG er jo ikke ELITE!» sier de. Og blir varme og glade på innsiden. Det betyr jo at noen har lagt merke til dem ^_^

Ikke for det- jeg leser masse bra blogger som ikke er oppdaget av så veldig mange. Som et mottrekk til den rare elite-debatten tenker jeg å introdusere Ukens Anbefalinger, der jeg gir litt reklame til blogger/blogginnlegg/hjemmesider jeg besøker ofte og som burde få litt ekstra cred. Jeg vet ikke om blogger-land blir mer egalitært av den grunn, men dere får mange fine opplevelser, det lover jeg!

Ukens Anbefalinger:

 • Grevinnen er den beste bloggeren på Fetishdivas, og kanskje en av de skarpeste pennene i hele bloggerland. Her er et dikt hun nylig publiserte– les det og bli overbevist.
 • Mange av dere kjenner sikkert Belmotte Tower fra før av, men hun kan ikke nevnes for ofte. Jeg vil påstå at Cassandra har den beste bloggen på norsk om å skrive, og inspirasjonssnuttene hennes er en idébank for alle med skrivesperre. Her er det noe for enhver smak, i tillegg til en utmerket lenkeliste
 • Tredje og siste ut denne uken, er svigermor. Hun har en jevnlig oppdatert, gjennomarbeidet kokebok-blogg med lekre bilder av all maten hun lager. Et sted å sikle.

Så- les og vær glad- det er masse bra der ute som man ikke finner av seg selv (c;
Er jeg flink, får jeg til en anbefalingsrunde hver uke. Følg med!

,

8 kommentarer til “Elite-meta-vås: Virrvarr har sin egen vri”

 1. Det bloggere som himler med øynene over “enda en elitebloggdebatt” glemmer, er at vi snakker om paraderende tropper. Hvor mange av Tordenbloggdeltakerne leste eller skrev blogg i januar 2007, for eksempel? En del av dem gjorde det ikke, og for dem er dette en ny debatt. Og det er helt ok. Man kan ikke forlange at folk skal lese arkivet i en drøss med blogger før de selv stiller et spørsmål ut i bloggpolis.

  🙂

 2. Lene: Bra du oppdaterte, kos deg! Jeg unner deg masse besøk!

  Lin: Yay, jeg liker dem selv, også. Jeg liker nye blogger, nye linker, nye talenter.

  Petter:OOoooo! Elite- meg! Nå ble jeg glad i deg 😀

 3. Virrvarr har blitt oppdaget av de fleste (ref Tordenbloggen). Derfor er hun selvsagt med i denne såkalte eliten. Så var det sagt.

  Og at eliten fordeler berømmelsen litt sånn som dette er supert!

 4. Jeg elsker sånne anbefalingsbloggposter! Jeg har funnet mange gode blogger og nettsider på den måten selv. 🙂

 5. Så hyggelig å få ros av deg, kjære svigerdatter. 🙂
  Også jeg som ikke har lagt ut noen ny oppskrift siden romjula… “rødme-smiley”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: