Bloggidol og utfordringer

Ny bloggkonkuranse av stabelen, denne gangen er det bloggidol som står for døren. Det betyr anonyme innlegg i ulike kategorier, der man skal stemme på den av høyest kvalitet/liker best. Første frist er til søndag formiddag, og da er innlegget i stilen dagbok/personlig.

Jeg vil med dette oppfordre alle leserne mine med egne blogger til å delta, samt sparke Engeline, Grevinnen, Livetleker og Comrade Arnfinn til å få rumpen i gir og sende inn. Kom igjen- dere vet dere er flinke! Sjekk ut Bloggidol for mer informasjon.

,

9 kommentarer til “Bloggidol og utfordringer”

 1. Jeg har også oppdaget nye, gode blogger når det har vært konkurranser, og det det gode ved bloggkonkurransene. Men samtidig er mange, for eksempel Virrvarr, flinke til å anbefale andre.

  Hva er det dessuten man konkurrerer om? Kvalitet er det vel neppe? De fleste ser ut til å stemme på sine faste medbloggere og sine venner. Gamle blogger som har en stor leserskare vil få mange flere stemmer enn en supergod, men helt fersk blogg.

  Mulig jeg er surmaga nå, men det føles så merkelig. Selvfølgelig vil jeg gjerne leses av så mange som mulig. Det er det aller viktigste: Lesere og kommentarer. Selvfølgelig vil jeg gjerne få høre at jeg er god, men ikke på denne måten.

  Lykke til med alle dere andre som ser annerledes på det enn jeg gjør. Og kanskje går jeg inn og stemmer på dem jeg synes er gode.

 2. Jeg synes det hadde vært veldig stilig om det var anonymt hele veien. Da hadde det vært prestasjonen som betød noe… Men det er kanskje ikke så lett å få til?

 3. Syns konkurransen er spennende jeg. Vet ikke helt om jeg kan delta i noen av kategoriene, men det er litt kult at konkurransen er anonym. Da stiller jo både nye og gamle bloggere på lik linje.

 4. livetleker: Joda, den ser vi også. Om man ikke liker kåring, konkurranse og slike ting er det ikke noe poeng i å engasjere seg. 🙂 Men vi håpte at fokuset her ville ligge litt mer på det atlepatle sier; at man kan oppdage nye man ellers ikke hadde gitt en sjanse. Her vil ikke automatisk den med 2000 lesere dra hjem seieren, som tilfellet er i andre kåringer. Jørgen, han med bloggen du aldri har hørt om, har nøyaktig like stor mulighet som Hjorthen, Virrvarr og Avil. Forhåpentligvis.

  Akkurat dette med at greia er anonym må vi ta litt tak i der inne, det er mange som tror anonymiteten skal vare hele konkurransen ut og det er ikke tilfellet. Forvent dere en post om dette snart.

 5. Synes bloggidol er bra jeg! mest fordi jeg da kanskje kan oppdage nye bloggere som er gode, lese om andre ting enn det jeg leser om til vanlig, og jeg simpelthen ELSKER sånne aha-opplevelser. Men å delta selv? Neh…. prestasjonsangst…..men spark ellinor pellinor i gang, den er jeg med på….

 6. Hakke lyst! Jeg synes rett og slett alle disse bloggprisene og kåringene tar alt for stor plass her i bloggland. Det er jo flere konkurranser her enn noe annet sted i livet mitt.

  Selvfølgelig vil jeg gjerne at alle skal forstå at jeg er verdensmester i det meste, men … nei.

 7. Spennende. Hvis jeg får noe inspirasjon de neste dagene så hadde det vært artig å delta. Men i så fall skal jeg ikke si noe om det. 🙂

 8. WÆÆÆÆÆÆÆÆ!

  Du veit jeg hater å skrive personlig? At jeg alltid skriver i 3rd pw?

  Men ok, kan sikkert sende inn/ gjøra et forsøk.

  Takk for tipset.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: