Tegneseriedagbok

Dagbokside fra ifjor

Fra tegneseriedagboken på dette tidspunktet i fjor. Streken har blitt betraktelig bedre siden da. Humøret også.

19 thoughts on “Tegneseriedagbok”

 1. Jeg liker no forstsatt godt ansiktsuttrykket til frøken deprimert hjørnet.

  Men du… nyttårsaften for tre år siden glemte jeg igjen en grønn ullgenser i humlevika. Jeg glemte deretter hvor jeg hadde glemt den. Den var veldig fin, og så litt ut som noe katta hadde gulpa opp.

  Vet du om den lever`?

 2. Som minner meg på at jeg skal forsøke å rote frem en fargeprinter fra et sted og skrive ut det deliriumbildet du tegnet og henge det opp på veggen under to andre bilder som er tegnet av/til meg av talentfulle damer :o)

 3. Eugenie: Tusen takk!

  Lene: Moro at du ser forskjell (c;

  Marthe:Squee, jeg er også fornøyd med fjeset på den sure! Men genser? Hmmm? Jeg får ringe hjem og høre, tror jeg. Jeg har et vagt-vagt minne om noe sånt, men er ikke sikker.

  emelie:Yay, tusen takk!

  Rockette:Hihi, jada. Mye bedre humør. Også ble jeg glad (c;

  Esquil: Du må slutte å gå så opp i den jobben som bloggidol-redaktør, altså. red. er ikke ett nick man nødvendigvis skjønner er deg.

  Ellers- tusen takk. Og en karakter som heter Virre? Action. Søt post om refusjoner, uansett ^-^

  Delirium: Enten det, eller så farver jeg papirorginalen til deg 😀 Det må jo være moro å ha sitt eget selvportrettsgalleri.

  Avil:Yay, det er det bare å gjøre! Jeg vil bare lage en litt penere versjon til deg, med sterkere farver.

  radiohode: *bluss* Sannelig om jeg vet hva som hadde vært et passende motiv? Minneapolise vil gjerne ha en Minneapolise-tegneserie, men hun har jo litt flere bilder av seg på bloggen til å tegne etter, da… (c;

 4. ooo – Det ville jo vært enda mororere!

  Fra før har jeg en blyantettegning av Bastet i menneskeform og et glassmaleri av nærbilde av Death fra Sandman! De henger pent under hverandre i gangen min :o)

 5. radiohode: Ah- det begynner å høres ut som en skikkelig deal. Finn ut hva du vil ha, så skal jeg lage det. Ekte penger er absolutt verdsatt, selv av commie-chicks som meg ^-^

  Delirium: Da tror jeg jammen at jeg farver, jeg. Jeg har noen fancy letraset-tusjer som trenger å innvies uansett. Det blir ikke samme valørene som Phothosputgaven, men det gjør kanskje ikke noe?

 6. Pingback: Revolusjonært roteloft » Om å få en psykiatrisk diagnose

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.